باسلام وقتی کسی به خصوص دولت(چه این دولت و چه دولت های سابق) به حرف رهبر فرزانه انقلاب گوش ندهد. وقتی شعار مردم ای رهبر آزاده آماده ایم آماده باشد ولی در عمل کاری انجام نمی دهند. پیشرفت در ایران اسلامی غیرممکنه.
پیشرفت ایران در برجام و اجرای آن نیست
پیشرفت ایران گوش دادن به توصیه ها و سخنان رهبری است
اجرای اقتصاد مقاوتی یکی از راه های پیشرفت است چرا که وضع اقتصاد بهتر می شود و بیکاری کنترل می شود
در ایران اسلام ناب محمدی (ص) حاکم است . البته منهای اقتصاد آن که همین باعث شده که سایر بخشها تحت الا شعاع آن باشند و دشمن از همین راه ما را زیر فشار قرار دهد . دشمنی که خود در حال غرق شدن است و ما در حال حاضر بجای توجه به ندای امام خود برای نجات معیشت مردم به ارتباط با او دل خوش کرده ایم . به امید حضور مجدد افرادی مانند آقای جلیلی برای مذاکره که شیوهء آن را بخوبی میدانستند به این دلیل که طرف مقابل خود را بخوبی می شناختند.
لطفا با چشمای بسته از برجام طرفداری نکنید،دولت به جای شعار دادن باید پاسخ گوی مردم باشه،از قول تحول۱۰۰روزه حدود۱۰۰۰روز گذشته و هیچ اتفاقی نیافتاده،درود بر رهبر آزاده انقلاب
پیشرفت ایران در برجام و اجرای آن نیست
پیشرفت ایران گوش دادن به توصیه ها و سخنان رهبری است
اجرای اقتصاد مقاوتی یکی از راه های پیشرفت است چرا که وضع اقتصاد بهتر می شود و بیکاری کنترل می شود
رکود وبیکاری وحقارت ملت را نمیبینی
بعضی از سیاستمداران یاد بگیرند. ...قابل توجه رییس جمهورموووون!