تمامی کنسروهای ماهی تن تولید شده در ایران از نظر جیوه و سایر فاکتورهای مرتبط با کیفیت و ایمنی مواد غذایی کنترل می شود و تا کنون موردی دارای جیوه دیده نشده است.
hadad
۱۵:۳۵ ۲۱ خرداد ۱۳۹۵
باید اضافه نمایم هرچه ماهی تن بزرگتر باشد احتمال وجود جیوه در آن بیشتر است و البته گرانتر. با توجه به جثه کوچک ماهیان مصرف شده در صنایع کنسرو سازی ایران جیوه ای مشاهده نشده است.
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۰ خرداد ۱۳۹۵
نمک های دریا و نمک طبیعی هم دارای مقادیر بالای جیوه هست. هموطنان عزیز، این نمک ها رو مصرف نکنید
با احترام
مگه جلو شکمو میشه گرفت؟
با احترام