نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۶
در انتظار بررسی: ۰
Saudi Arabia
ناشناس
۱۹:۵۹ ۳۱ تير ۱۳۹۵
حجاب میوه شناخت......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۳۱ تير ۱۳۹۵
الگوی زن ایرانی حضرت فاطمه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۳۱ تير ۱۳۹۵
وقتی آدم ابولبشر وحوا از آن درخت ممنوعه خوردن لخت شدن و خواستن خودشون رو با برگ درخت بپوشانند
گناه کردن یک نتیجه اش بی حجابی است
پس بیاید سعی کنیم گناه نکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۳۱ تير ۱۳۹۵
بعضی از خانم ها با لباس هایی اسفبار تو خیابان ها ظاهر می شوند که اگر تو پاریس و لندن هم باشند همه اونهارو نگاه میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۱ ۳۱ تير ۱۳۹۵
یه روزی معلوم میشه کی راست میگه ولی آن موقع دیگه نمیشه جبران کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۷ ۳۱ تير ۱۳۹۵
آدم با حجاب مثل شکلات با روکشه
اگر روکشش باز بشه روش مگس جمع میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۲ ۳۱ تير ۱۳۹۵
برهنگی تمدن نیست, عقب افتادگیست.!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۳ ۳۱ تير ۱۳۹۵
همانطور که یک ادم عاقل گوهر و جواهرش را در گاوصندوق و دور از دست رس دیگران حفظ میکند تا ان را ندزدند و یک خانم هم باید گوهر وجودش را از در گاوصندوق چادر محفوظ کند تا دیگران ان را به تاراج نبرند .اگر عاقل باشد!!! جنس مفت و هراج را همه میخرند و طرف دار زیاد دارد اما جنس ویژه و در قاب ویژه را فقط انسان های ویژه میخرند .
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۸:۲۴ ۳۱ تير ۱۳۹۵
حجاب اسمش روشه توضیح و تفسیر الکی هم نمیخواد . حجاب یعنی حیا داری خدا خیرت بده نداری من هم دیگه حرفی ندارم
United States of America
ناشناس
۱۷:۱۷ ۳۱ تير ۱۳۹۵
صحبت ایشون و اظهار نظر های بقیه مث اینه که یه دکتر یه نسخه واسه بیمار بنویسه بعد بیمار بگه نه من مثلا امپولشو نمیزنم یا دارو رو نمیخورم بعد با کلی بیمارای دیگه که از نظر پزشکی عوام حساب میشن حالا ممکنه فیلسوف ریاضی باشه ولی از طب سر در نمیارن بشینن و یکی نظر بده خوبه یکی بگه بده...اصلا بیمار اجازه نداره در کار طبیب دخالت کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۳۱ تير ۱۳۹۵
اولا : که دستور خالق هستی که خالق همه ما و کمال مطلق و باقی و جاودان است نسبت به حرف یک مخلوق ناقص و نا چیز فانی ارجحیت دارد و اساسا قابل قیاس نیست.
ثانیا: معنای این جمله می تواند این باشدکه به قول غربی ها تو تا جایی ازاد هستی که به ازادی دیگران اسیب و لطمه وارد نکنی و در جامعه ازادی افراد با هم تداخل پیدا می کند .
ثالثا: مقایسه خورشید با زن درست نیست.خورشید قابل نزیک شدن نیست و غیر قابل دسترس است و از فاصله هزاران کیلومتری می سوزاند و به خاکستر بدل می کند در حالیکه زن موجودی اسیب پذیر و در مقابل تهاجمات ضعیف و ناتوان است که موارد ان را هر روزه شاهد هستیم و اتفاقا زن را باید به بستنی تشبیه کرد که اگر حفاظت نشود و در سایه و جای امنی قرار نگیرد در مقابل انواع خطرات سوزاننده اب و نابود می شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۳۱ تير ۱۳۹۵
جالب در حال حاضر اهمیت و ضرورت داشتن حجاب رو در زمانه حاضر تمامی مردم دنیا مورد بررسی قرار دادن و کشورهای امریکایی و بلعخص در اسراعیل اون رو برای نه تنها زنانشان بلکه مردانشان هم ضروری می دانند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۱ ۳۱ تير ۱۳۹۵
با سلام زن مثل طلا یا مروارید میمونه اگه بندازیش کوچه بچه هم ازش خوشش میاد و برش میداره طلا و مرواید رو باید از دید عموم قایمش کرد تا از دستش نداد زن هم باید حجاب داشته باش
در غیراین صورت هم به خودش صدمه میزنه هم به جامعه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۳۱ تير ۱۳۹۵
جای بستنی تو یخچاله جای زن هم تو چادر
Saudi Arabia
ناشناس
۱۶:۱۲ ۳۱ تير ۱۳۹۵
متاسفم برااااات
فقط یک کلمه اللهم عجل لولیک الفرج