یه ضرب المثل هست بلا نسبت همه که می گه ((خر خرابی کرده گوش گوساله رو می برید)) مردم مظللوم فلسطین چه گناهی کردند.
امیر
۱۳:۰۹ ۱۰ مرداد ۱۳۹۵
این محمود عباس مال جنبش فتح و کرانه باختریه ،تازه فلسطینیا هم زیاد ازش راضی نیستند و تازه ما از حماس که بیشتر تو نوار غزه هست حمایت میکنیم.
محمد
۱۳:۱۵ ۱۰ مرداد ۱۳۹۵
داداش خودمونو گول نزنیم سفره داری گروه حماس و یادتون رفته.دو گروه اصلی حماس و فتح هردو خودشونو نشون دادن.باید پشت به حزب الله بست اینا در طول تاریخ امتحان خودشونو پس دادن
اون روز تو یه خبری نوشته شده بود که دیدار اینا با سرکرده های اسراییل بعد تکذیب شده بود ما میگفتیم نمک نشناس همه میگفتن تکذیب شده ببینید رفته با دشمنان و منافقان دیدار کرده .... ننگ بر همشون ما براشون سنگ تموم می زاریم اینا هم اینجوری جبران می کنند
ناشناس
۱۷:۱۰ ۱۰ مرداد ۱۳۹۵
یکی به اون بگه این ایدز داره
حمیدرضا
۰۸:۵۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۵
استفاده وتعمیم واژه اعراب کارصحیحی نیست نصف اعراب (عراقیها،لبنانیها،یمنیهاوسوریها)برادران ودوستان ماهستند.
ناشناس
۱۸:۳۲ ۱۱ مرداد ۱۳۹۵
قبلا دفتر سیاسی حماس در دمشق سوریه بود. وقتی اغتشاشات سوریه شروع شد . خالد مشعل در اولین روزها دفتر حماس را در دمشق تعطیل کرده و بطور قاطعانه از اغتشاشگران سوریه حمایت کرد. و علیه بشار اسد موضع گرفت .