اعتیاد و فقر ریشه و عوامل مختلف دارد. یکی از انها مهاجرت از روستا به شهر هست که در اثر خشکسالیهای دراز مدت رخ داده است و موج شدید گرانی.
دوم وجود قاچاقچسان بسیار زیاد در سطح کشور که مواد مخدر رو مثله نقل ونبات میارن
3. عدم مبارزه با قاچاقچیان. چرا که نیروی انتظامی با صرف هزینه اینازو دستگیر میکنه اما قوه قضاییه اعدامشکن رو عقب میندازه و درنهایت ازاد میشن. گواه این ادعا دستگیری چندین و چندین باره قاچاقچی هست. اگر قانون مصوب اعدام اجرا گردد جرم و بزه کم کم کاهش پیدا خواهد کرد.
این مشکل مناطق جنوبی نیست در منطقه 10 تهران ناحیه 3 شهرداری نزدیک بزرگراه یادگار امام خانه ای قدیمی وجود دارد که حدود 15 سال است تخلیه است و محل رفت و آمد معتادان و قاچاقچیان است و معتادان تا به حال در اثر مصرف مواد و درگیری همدیگر را کشته اند و به علت جمع کردن آشغال محل تکثیر موش و سوسک وپشه و... شده و آسایش اهالی محل را سلب کرده اند با شکایت ساکنین و پس از رفت و آمد چند ساله حکم تخریب ملک توسط مراجع قضایی صادر شد ولی صاحب ملک با تمدید چندین و چندمین بار مجوز ساخت از تخریب ساختمان توسط شهرداری جلوگیری نمود اکنون پس از گذشت یکسال و چند ماه از تمدید مجوز ساخت برای آخرین بار هنوز اتفاقی نیافتاده است و فقط معتادان رفت و آمدشان زیاد شده و دزدی از ماشینها و خانه های همسایه ها به علت سه طبقه بودن ملک و مشرف بودن به تمام ساختمانها زیاد شده است و شهرداری منطقه به جای پیگیری چنین معضل بزرگی که هم خطر مالی و هم خطر جانی برای ساکنین دارد شروع به رنگ کردن دیوارهای ساختمانهای تخریب شده نموده سوال این است که یک ملک 80 متری که دارای اصلاحی است و بر ملک بعد از اصلاحی به 3.5 متر می می رسد و امکان ساخت نیز ندارد چگونه چندین بار مجوز ساخت آن تمدید می گردد. اگر قرار است ملکی ساخته شود ابتدا باید تخریب گردد حال که صاحب ملک نسبت به ساخت آن اقدام نمی کند کاش شهرداری با همان حکم صادره مراجع قضایی نسبت به تخریب اقدام می کرد تا این معضل حل گردد و اهالی محل نفس راحتی بکشند .
از مسولین خواهشمندم رسیدگی کنند
با تشکر
.معتاد مجرم است نه بیمار.بیمار ،ناخواسته گرفتار می شود اما معتاد خودش خود و جامعه را گرفتار کرده پس باید با اشد مجازات که همان مفسد فی العرض است با آنها مقابله کرد
خدامی داند اگر واقعا بخواهند می شود به راحتی ریشه تمام اینهار کند ونابود کرد کاری ندارود بدهید بخش خصوصی من حاضرم کل منطقه شوش میدان غار وبخشی از مولوی ومحلات دیگر را از دولت با اختیار تام بگیرم ظرف شش ماه نه یک معتادی وجود خواهد داشت نه یک قاچاق فروش به شرط اینکه شهرداری هم بهخاطر پول گرفتن جواز قهوه خانه صادر نکند واین قهوه خانه هایی که هست تحت مراقبت قرار دهد بعد می بینیم که می شود وارد این محله رفت یا خیر من آماده ام بابستن قرلرداد وگرفتن نصف پول قرارداد در مرحله اول ومابقی آن را هم پایان کار می شود به خدا می شود فقطدلسوز می خواهد بس
چند ماه پیش از ایستگاه مترو به سمت میدان شوش پیاده میرفتم روبروی حسینه بود که عده ی وسط پیاده رو داشتن قمار بازی میکردن خلاف بودن وبسمت من امدن میگفتن چرا از پیاده رو رد میشی خدا رحم کرد به 110 خبر دادم درخواست منو با سوال جواب دادن انروز سال55 برام تداعی شده .. رهگذر بیخبر
دوم وجود قاچاقچسان بسیار زیاد در سطح کشور که مواد مخدر رو مثله نقل ونبات میارن
3. عدم مبارزه با قاچاقچیان. چرا که نیروی انتظامی با صرف هزینه اینازو دستگیر میکنه اما قوه قضاییه اعدامشکن رو عقب میندازه و درنهایت ازاد میشن. گواه این ادعا دستگیری چندین و چندین باره قاچاقچی هست. اگر قانون مصوب اعدام اجرا گردد جرم و بزه کم کم کاهش پیدا خواهد کرد.
از مسولین خواهشمندم رسیدگی کنند
با تشکر