سلام . روغن نمیخاد دوستان کف سینی رو نایلون سلفون بگیرین بعد خشک شدن راحت جدا میشه حتی میتونین با نایلون لواشک رو رول کنین.... من هسته هاو پوست میوه ها رو جدا نمیکنم .... فقط خورد میکنم میریزم داخل قابلمه چون آلو تمام ترشی که میده از پوستشه .. من آلو زرد و بنفش و سیب و چند تا هلو میریزم میزارم چند ساعت خوب بپزه وسطا با گوشتکوب یه بار لهش میکنم بعد میزارم خنک شه کمی نمک
هم اضافه میکنم اخرای پخت ...از آبکش رد میکنم و تقریبا یکدست با قطر نیم سانت داخل سینی پهنش میکنم دو روز کامل تو آفتاب تابستان بمونه آماده اس نوش جوون
هم اضافه میکنم اخرای پخت ...از آبکش رد میکنم و تقریبا یکدست با قطر نیم سانت داخل سینی پهنش میکنم دو روز کامل تو آفتاب تابستان بمونه آماده اس نوش جوون
چه طوري ميتونم شيرينش كنم بعد خشك كردن؟ا