نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فائزه
۱۴:۴۲ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
عالللللی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۷ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
عاللللی شد اما لواشک خشک نشد
Iran (Islamic Republic of)
مبینا
۱۲:۱۸ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
برای من خیلی خوب شده بود یکم سلفون دور آن پیچیدم بعد اول به شکل قلب کردم بعد یک نی کوچک بهش وصل کردم بعد سلفون را زدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۲۵ مهر ۱۳۹۸
من مقدارکمی شکرهم میزنم به الوسیاه...لواشکش خیلی ملس وخوشمزه میشه
Iran (Islamic Republic of)
ندا
۲۱:۲۰ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
لواشک من توی پخت تلخ شده چیکارکنم تلخیش گرفته بشه لواشک آلو سیاه هم هست نمک وشکر ورب انار هم زدم اما هنوز تلخ
Iran (Islamic Republic of)
طاهره
۱۴:۴۳ ۱۳ شهريور ۱۳۹۸
عالی شد ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۳ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
سلام عزیزان من از اول تابستان لواشک واسه پسرم درست کردم هفت میوه و میوه های دیگر سعی کنید درست کنید بهداشتی و با صرفه هست
Iran (Islamic Republic of)
آیسا
۰۱:۴۷ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
سلام . روغن نمیخاد دوستان کف سینی رو نایلون سلفون بگیرین بعد خشک شدن راحت جدا میشه حتی میتونین با نایلون لواشک رو رول کنین.... من هسته هاو پوست میوه ها رو جدا نمیکنم .... فقط خورد میکنم میریزم داخل قابلمه چون آلو تمام ترشی که میده از پوستشه .. من آلو زرد و بنفش و سیب و چند تا هلو میریزم میزارم چند ساعت خوب بپزه وسطا با گوشتکوب یه بار لهش میکنم بعد میزارم خنک شه کمی نمک
هم اضافه میکنم اخرای پخت ...از آبکش رد میکنم و تقریبا یکدست با قطر نیم سانت داخل سینی پهنش میکنم دو روز کامل تو آفتاب تابستان بمونه آماده اس نوش جوون
Iran (Islamic Republic of)
خوشگل خانوم
۲۲:۳۷ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
برای من خیلی خوب نشد چون سایتش خیلی خوب توضیح نداده
Iran (Islamic Republic of)
بهاره
۱۵:۰۲ ۱۳ مرداد ۱۳۹۸
چرامعقه ی.که چندماه میماندبوروغن میده
Afghanistan
ناشناس
۱۵:۵۲ ۰۱ مرداد ۱۳۹۸
ایادرفر میشه درست کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
نيلوفر
۰۱:۲۹ ۱۵ تير ۱۳۹۸
لواشك من يكم ترش شد
چه طوري ميتونم شيرينش كنم بعد خشك كردن؟ا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۱ ۰۷ تير ۱۳۹۸
از کجا میدونی که لواشکی که میخری میوه های استفاده شده تازه و خوب بوده از کجا معلوم بهداشتی درست شده باشه
Iran (Islamic Republic of)
ازیتا
۱۷:۴۲ ۱۰ شهريور ۱۳۹۷
من انجام دادم ولی یه هفته جلوی افتاب بود خیلی سفت شده به زور با دندان می کنم ولی خوشمزه شده چرا سفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۳ ۳۰ شهريور ۱۳۹۷
لواشک دو روز بیشتر نباید درافتاب باشه وقتی هنوز کمی نرمه باید داخل فریزر بزاریم
۱۲۳