به نظرم این جور ادمارو نباید اعدامشون کرد باید زجرکش بشن.باید انقد بهشون اب وغذا داده نشه تاحال طفل ۸ ماهه رو بفهمن و جون بدن .اگر اعدام بشن مرگ بنیتا رو درک نمیکنن باید قبل مرگشون از کاری که کردن پشیمون بشن بعد به سزای کاری که کردن برسن .
طبق قانون نا ب اسلام حکم اعدام صحیحه ولی اعدام باید به این روش باشه که با چاقوی کند سر از بدن هر دو متهم جدا شه به این نحو که در حین جدا شدن سر از بدن زجر بکشن و سپس سر روی سینه قرار داده بشه و بعد از اون هم بدن بدون سر رو به صلیب بکشن تا درس عبرتی برای سایر مجرمین باشه
اعدام یک مجرم با هر جرمی که مرتکب شده قبل از هر چیز توهین به همه انسان ها و انسانیت است .مجازات باید عاقلانه و صحیح انجام شود و نه از روی احساسات بیهوده و اجرای اعمال وحشیانه . اگه قراره کسی به گونه ای مجازات بشه که حق نداشته باشه به حیات خودش اداه بده خب راه حل بهتر این هست که زندگیش در جهت کار و هدف دیگه ای به غیر از اراده خودش ادامه داشته باشه.یعنی میشه ازش تا پایان عمر کار مفید کشید بدون اینکه از امکانات رفاهی افراد دیگر جامعه برخوردار باشه اینجوری هم مجازات میشه هم به نفع جامعه هست .
الهییییییییی, خدا به پدر و مادرش صبر بده , آخه این قاتل چه دلی داشته بچه هشت ماهه , خدا لعنتش کنه , اعدام واسش کمه باید زجر کش بشه , سنگسار بشه در ملاعام , باید بهش هیچی ندن بخوره , اصلا حیفه تو دنیا اون دیگه چیزی بخوره , الهی خدا هزار بار بسوزونش , خدا به مادرشششششششش خیییییییییییییلی صبر بده
انقدر ها هستن کنار مدارس ومهدهاکمینن برا دزدیدن بچه
حتما هدف خاص دارن دیگه...
دنبال ریشه های این اتفاق ها میگردید نه های و هوی کردن الکی .اتفاقا ریشه این مورد آیا چیزی جز فقر و بیکاری است؟
فقط باید از ریشه درش اورد وگرنه گیاهان دیگه رو از بین می بره
این افراد هم فقط باید از بین برن