این امریکاییها اول شاخوشونه می کشند طرف مقابل را میترسانند و بعد می ایند می گویند در دیبلماسی و گفتمان بازه بیایید مذاکره کنیم ان هم مذاکره ای که به نفع ماباشه و طرف را موجاب به ان تعهد می کنند و سرسان کلاه بزاره انگار چک سفید داره میگیره تا طرف گیر بندازه ادم های خیلی کثفی دارند.
ماشین نظامی امریکا جز شکست و بدبختی و بی آبروئی و ورشکستگی و جنایات برعلیه بشریتکار دیگری انجام نداده است .
این رجز خوانی سخیف هم در مقابل قدرتی بی نظیر در آسیای جنوب غربی مثل کره شمالی ،آنهم با آن همه خط و نشان ترامپ ، طنز مسخره ای است .
این آمریکایی های جنایتکار و مفسد بسیار بهتر و قوی تر از هر سک درنده ای پارس می کنند ولی در عمل هیچ غلطی نمی توانند انجام دهند و دیگر دستشان رو شده و جهانیان پشیزی هم برای این پارس کردن ها و عربده کشی ها قائل نیستند.
امریکا دیپلماسی و گفتگوی دوستانه حالیش نمیشه برجام رو هم که عملا نقض کرده
بعد ما به امریکایی ها میگفتیم گاوچران هستن بهشون بر میخورد
اینا فقط زبان زور و تهدید حالیشون میشه
افرین کیم جونگ اون تو راست میگفتی
این رجز خوانی سخیف هم در مقابل قدرتی بی نظیر در آسیای جنوب غربی مثل کره شمالی ،آنهم با آن همه خط و نشان ترامپ ، طنز مسخره ای است .