آقای مطهری من به عنوان یک ایرانی بسیار ناراحتم که وکیل مملکت در خانه خودش یعنی مجلس برای عکس سلفی گرفتن با یک خارجی سر و دست بشکند و بی تابی کند و بی قرار باشد. توجیه نکنید رفتار غیر حرفه ای چند به اصطلاح نماینده رو. ما مردم مقصر هستیم که بدون مطالعه به کسانی رای می دهیم که آخرش آبروی مردم ایران رو این چنینی می برند خانم موگرینی، برخلاف این آقایان نماینده، ما مردم ایران علاقه ای به عکس سلفی گرفتن با شما نداریم.
عکس های گرفته شده واضح بود و جای توجیه نیست
مشکل از نظر جنسیت نیست. علاقه برای سلفی گرفتن است. باید نمایندگان اقتدار ایران را نشان دهند نه اینگونه رفتار کنند
مردم احتیاجی به فرمایشات این قبیل اشخاص که خودشان را روشنفکر فرض میکنند ندارند ملت ایران همه تحصیلکرده و اغلب سوادشان بیشتر از این به اصطلاح نمایندگان نباشه کمتر نیست نمیخواهد آقای مطهری تمام حوادث و موضوعات مملکت را از دریچه نگاه خود به مردم نشان دهد مردم بصیر و صاحب تشخیص اند آنچه بعضی نمایندگان برای گرفتن عکس سلفی با خانم موگرینی در مجلس صف تشکیل داده بودند مایه آبروریزی و تحقیر ملت ایران بود این خانم که تحریم های جدید آمریکا را که ناقض برجام است نادیده میگیرد و میفرماید همه طرفها به برجام پایبندند هیچ شایسته تکریم نیست چه برسد به دست و پا شکستن نمایندگان ملت برای گرفتن عکس سلفی با این خانم.
پسر نوح چکار کرده بوده.؟چه فکر روشن فکری داره.اگه برای تشکر بوده تو که در همه جا پیش قدمی خب تو هم برای تشکر میرفتی.نمیخواد ماست مالی کنی خودشون عذرخواهی کردند
باید مجلس این افراد رو بخاطر این عمل زشت جریمه کنه
مشکل از نظر جنسیت نیست. علاقه برای سلفی گرفتن است. باید نمایندگان اقتدار ایران را نشان دهند نه اینگونه رفتار کنند