گرون و ارزون فرقی نداره باید همیشه نظارت، ازکجا معلوم اونی که کباب رو مثلاً بیست هزار ت میده اونم سنگدون نباشه ؟ باید هر هفته بی خبر نظارت کنند وگرنه با به گزارش و تبلیغ چیزی حل نمیشه صدها هزار غذاخوری وجود داره
من همه اشپزخونه ها رفتم اکثرا کثیف و حال بهم زن هستند حتی بیمارستانها و شرکتها برلشون بار میبردم فقط بعضیها واقعا تمیز بودنند در ضمن کرون فروشها هم رفتم اوضاع بد بود
از صد تا شاید یدونه اینجوری باشه،خودم مغازه دارم،چلو کبابو میدم6تومن،انصافا فقط گوشت برزیلی چرخ میکنم،سودم خیلی کمه ،در حد 300تا تک تومن،ولی چون مجبورم و دست زیاد شده باید کم کنم سودمو
از صد تا شاید یدونه اینجوری باشه،خودم مغازه دارم،چلو کبابو میدم6تومن،انصافا فقط گوشت برزیلی چرخ میکنم،سودم خیلی کمه ،در حد 300تا تک تومن،ولی چون مجبورم و دست زیاد شده باید کم کنم سودمو
از صد تا شاید یدونه اینجوری باشه،خودم مغازه دارم،چلو کبابو میدم6تومن،انصافا فقط گوشت برزیلی چرخ میکنم،سودم خیلی کمه ،در حد 300تا تک تومن،ولی چون مجبورم و دست زیاد شده باید کم کنم سودمو
از صد تا شاید یدونه اینجوری باشه،خودم مغازه دارم،چلو کبابو میدم6تومن،انصافا فقط گوشت برزیلی چرخ میکنم،سودم خیلی کمه ،در حد 300تا تک تومن،ولی چون مجبورم و دست زیاد شده باید کم کنم سودمو
از صد تا شاید یدونه اینجوری باشه،خودم مغازه دارم،چلو کبابو میدم6تومن،انصافا فقط گوشت برزیلی چرخ میکنم،سودم خیلی کمه ،در حد 300تا تک تومن،ولی چون مجبورم و دست زیاد شده باید کم کنم سودمو