یک عامل سرطان زای مهم تر را فراموش کرده اید و آن هم سم آکریلامید است که در نان های قهوه ای شده و سوخته در اثر حرارت تنور بوجود می آید و از این جهت مهم تر است که در طول هفته ممکن است شما غذاهای گفته شده را نخورید ولی نان را بطور حتم می خورید.
با سلام بند از خانواده فقیری هستم ما در امد زیادی نداریم که حتی ماهی یک دفعه هم گوشت حالا هر رنگش رو بخوریم ما بیشتر تخم مرغ میخوریم و ماست ویا کلا غذاهای ارزان مایل بودید کمی کمکمان کنید تا ماهم مثل شما غذاهای لذیذ بخوریم وارزو به دل از این دنیای پر از اختلاف طبقاتی نریم خدا همیشه سفره ها تون رنگین کنه یا حق
همش بخاطر ناسالم بودن همه غذاها و ميوه هاي ما هستش همه اينايي كه ما میخوریم رو هيچ كشوري حتي افغانستان سلامتش رو تاييد نميكنه و اجازه ورود نميده؟؟؟ بخاطر كود زياد و سموم كه به محصولات كشاورزي و دامي ميدن و از هيچ ارگاني نظارت نميشه !!!!
علت اصلی بیماریهای امروز از مصرف مواد ذکر شده در بالاست. طب سنتی سرطانزا بودن مواد بالا رو تایید میکنه. بخصوص آرد سفید بدون سبوس رو خیلی هشدار میده. کره گیاهی هم همینطور. نوشابه های گاز دار و فست فودها همه سرطانرا هستند
باد هوا چی؟ میتونیم بخوریم؟ یا اونم ریزگرد داره و سرطان زاست؟