سلام، بیماری بیماری پوستی داشتم به دکترای شهرمون و بعد شیراز و بعد تهران مراجعه کردم هیچ کدوم نتونستن درمانم کنند با طب اسلامی آشنا شدم با هزینه خیلی کمتر و راحتر خوب شدم. طرفدار طب اسلامی هستیم.
کسی که امر تجربه شده ای را دوباره تجربه کند، ناچار پشیمان خواهد شد، اینم قضیه تجربه همواره ما از پزشکی مدرن و اصطلاحا علمی است. گویی طب سنتی که لااقل تجربه عملیش بیشتر از طب مدرنه، علمی نیست. اساسا علمی یعنی چی؟
سلام روزانه بسیاری از مردم به خاطر اشتباهات پزشکان در بیمارستان ها کشته می شوند و صدایی از هیچ کسی در نمی اید ، سال هاست که بسیاری از مردم به خاطر بیماری خاصی مجبورند قرص بخورند مثل قرص فشار ، دیابت.، میگرن و ... که نشان دهنده ناتوانی پزشکی مدرن در درمان هست ، پزشکی مدرن فقط مسکن بیماری هست و راه شفا بیمار را بلد نیست چون از پایه ویران هست . امیدوارم هر کسی درمان بیماری خود را از آموزه های سنتی و دینی خود یاد بگیرد و محتاج هیچ پزشکی نشود. از یک پرستار