نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر حسین
۱۷:۵۹ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
این غذاها کلی زمان میبره
Iran (Islamic Republic of)
بیتا
۱۸:۴۳ ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
دستتون درد نکنه ولی واقعا اینا آسون وسریع نیستن.
Iran (Islamic Republic of)
مادر
۰۳:۱۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۸
کدوم گوشتی 6 دقیقه ای درست میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۰ شهريور ۱۳۹۸
خیلیییی بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۹ ۰۲ شهريور ۱۳۹۸
اصلا خوب نبود
Iran (Islamic Republic of)
zahra
۱۵:۱۸ ۰۱ شهريور ۱۳۹۸
خیلی بد
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۹:۲۲ ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
نه اینکه بد باشن نه خوب بودن ولی اسون و حاضری نبود هیچ کدوووووم
Iran (Islamic Republic of)
احسان
۱۴:۳۱ ۱۹ تير ۱۳۹۸
بد بود
Japan
فاطمه
۱۸:۴۳ ۱۲ تير ۱۳۹۸
خوب است
Iran (Islamic Republic of)
راحله
۰۴:۴۹ ۰۹ تير ۱۳۹۸
اینا کجاش آسونه
Iran (Islamic Republic of)
فرزانه
۲۰:۳۶ ۱۸ خرداد ۱۳۹۸
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۰ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
با سینه مرغ و سیب زمینی اینو میشه درست کرد. سینه مرغ رو خورد کنید به اندازه دلخواه. سیب زمینی ها رو نگینی خورد کنید. بعد سیب زمینی ها رو سرخ کنید. یه پیاز متوسط رو هم نگینی کنید و سرخ کنید انقدی که نرم شه. نمیخواد طلایی بشه. بعد سینه مرغ رو بهش اضافه کنید و اونم تفت بدید. سینه مرغ زود می پزه. یکم هم زرد چوبه بزنید و نمک و فلفل. زردچوبه گوشت رو ضد عفونی میکنه، خوبه که استفاده کنید. حالا سیب زمینی رو هم اضافه کنید و مواد رو رو حرارت را هم مخلط کنید، غذا حاضره. اما من تو خوابگاه که اینو پختم و همه دوس داشتن بهش قارچ، گوجه فرنگی و ذرت شیرین هم زدم. قارچ چون آب میندازه جدا یکم تفتش بدید و بعد بذارید رو شعله ملایم تا آب بندازه. آبش که تموم شد با مواد مخلوط کنید. البته اگه گوجه فرنگیتون خیلی آبدار باشه با قارچ با هم بپزید اما اگه گوشتی باشه که بهتره آخر سر به همه مواد اضافه کنید و ذرت رو هم همون موقع برزید و مواد رو مخلوط کنید. بعد شعله رو کم کم کنید و حدود ۵ دقیقه یا درصورتی که گوجه آب داشته باشه تا تموم شدن آب گوجه بذارید همه مواد باهم بپزه تا بهم طمع بدن. خوراک خوشمزه تون حاضره. اگه فلفل دلمه دارید (من نداشتم و نزدم، نمیدونم چطور بشه) میتونید با ذرت اضافه اش کنید (فلفل دلمه زیاد نباید بپزه، همین که یکم نرم بشه کافیه، زیاد بپزه شنیدم تلخ میشه، خودم تا حالا زیاد نپختم، شایدم تلخ نشه). راستی ذرت شیرین کیلویی ارزون تر از کنسرویش در میاد. دوس داشتین بپزید و نوش جان کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۱ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
تو این گرونی کی از اینا میتونه بخوره!
Iran (Islamic Republic of)
الهه طلاقی
۱۴:۵۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
من واقعاازغذاهاش خوشم امدوچندتارودرست کردم
واقعاخیلی خیلی خوشم آمد
خوشمزه بودن همشون فقط بایدمثل دستورپختش عمل کنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بده