سلام من امشب یه نارگیل خرید وقتی نارگیل رو باز کردم دیدیم یه چیز بیضی شکل داخلش هست تاحالا ندیده بودم خواستم تست کنم ببینم چه مزه ای دارد یک تکه خوردم مزه خود نارگیل میداد اما بافت فیبری داشت خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد تو رو خدا بگین
سلام..دوستان.من.هم.از.کوههای شهرمان قبلا قارچ میکندم و می.خوردم.ولی دیگر ادامه ندادم علت این که تشخیص قارچ خوراکی خیلی سخت است...قارچ سمی پس از رویش شروع به خودسوزی میکند .وسیاه میشود .اگرقبل امدن شخص رویش کند. انسان خطا خواهد کرد نباید قارچ ریشه داشته باشد . ضمنا قارچ خوراکی اگه مانده باشد کرم میزند.منظورم وحشی بود.. ولی امسال نرفتم بکنم ...
من مهدی هستم ،هشت سال تولید کننده قارچ هستم بیشتر از ده گونه قارچ کشت کردم دانش کشت چهل گونه اصلی و بیشمار زیرگونه های قارچ رو دارم و بعضی از قارچهارو برای اولین بار در ایران کشت کردم. بیش از پنجاه هزار صفحه مقاله و کتاب در مورد انواع قارچهارو مطالعه کردم ،یکی از پیچیده ترین طرح هایی تولید قارچ های دارویی در ایران رو به وزارت جهاد کشاورزی برای گرفتن مجوزهای لازم برای کشت رو فرستادم ،و اگه بخوام از رزومه خودم بگم خیلی طولانی خواهد شد، اینهارو گفتم یدونید اگه من حرفی میزنم به واسطه تجربه و دانش بسیار بالای اینجانبه نه صرفا یه مطالعه سرسری
اولا همه قارچهای سمی کشنده نیستند ،دوم اینکه زلرله نمیتونه تاثیری داشته باشه ، خیلی از قارچهای وحشی دارای بالاترین خاصیت دارویی هستند ،قارچ کما با نام علمی پلوروتوس نبرودنسیس یه قارچ وحشی بسیار خوشمزه و گرون قیمته ظاهر ش هم برای شکارچیان قارچ کاملا شناخته شده س ،این صرفا برای اینه که نگیم همه قارچها مضرن ، این قارچها قطعا سمی بودن چون از روی ظاهر قابل شناسایی نیستند ،باید برای شناسایی این قارچها قسمتهای مختلف قارچ رو بشناسند و بررسی کنند صرفا شناخت از روی ظاهر کافی نیست ، اما درمورد سمی شدن قارچهای خوراکی عوامل محیطی بسیار تایین کننده است. در تولیدهای قارچ در محیطهای کاملا استریل اقدام به کشت قارچ میشود و بنابر این از ورود کوچکترین مواد مضر به محیط جلوگیری میشود.