نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Singapore
امیرمهدی
۰۴:۳۷ ۱۶ بهمن ۱۳۹۹
سلام من امشب یه نارگیل خرید وقتی نارگیل رو باز کردم دیدیم یه چیز بیضی شکل داخلش هست تاحالا ندیده بودم خواستم تست کنم ببینم چه مزه ای دارد یک تکه خوردم مزه خود نارگیل میداد اما بافت فیبری داشت خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد تو رو خدا بگین
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۲۱:۱۶ ۱۷ تير ۱۳۹۷
شک نکنیددست موساد اسرائیل درکارست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۹ ۰۱ خرداد ۱۳۹۷
تشعشعات......... انها را سمی کرده اند .سوزاندن ضایعات ...........
Iran (Islamic Republic of)
یعقوب
۲۲:۵۶ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
سلام..دوستان.من.هم.از.کوههای شهرمان قبلا قارچ میکندم و می.خوردم.ولی دیگر ادامه ندادم علت این که تشخیص قارچ خوراکی خیلی سخت است...قارچ سمی پس از رویش شروع به خودسوزی میکند .وسیاه میشود .اگرقبل امدن شخص رویش کند. انسان خطا خواهد کرد نباید قارچ ریشه داشته باشد . ضمنا قارچ خوراکی اگه مانده باشد کرم میزند.منظورم وحشی بود.. ولی امسال نرفتم بکنم ...
United States of America
دولتشاهی
۲۰:۴۶ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
میبینم همیشه بعدش دلدرد میگیرم پس واسه همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
مگه فقط قارچ سمی در کرمانشاه بوده بقیه استانها هم مردم مسموم شدند
Iran (Islamic Republic of)
اسی
۱۷:۳۳ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
مگر میشود قارچ ها یک دفعه سمعی شوند واونهم برای اهالی بومی که خودشان محل چیدن قارچ ها را خوب بلدند وسراغ جای که قارچ سمعی هست نمی روند
United States of America
ناشناس
۱۶:۴۱ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
نظر من حرفه ای و کارشناسیه بنابر این نیاز به ادیت و یا حذف بخشی از نظر نیست.ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۳ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
کاش سریع حجامت می کردند.بهترین چیز برای دفع سموم حالت تهوع و حجامته.
United States of America
مهدی
۱۳:۴۵ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
من مهدی هستم ،هشت سال تولید کننده قارچ هستم بیشتر از ده گونه قارچ کشت کردم دانش کشت چهل گونه اصلی و بیشمار زیرگونه های قارچ رو دارم و بعضی از قارچهارو برای اولین بار در ایران کشت کردم. بیش از پنجاه هزار صفحه مقاله و کتاب در مورد انواع قارچهارو مطالعه کردم ،یکی از پیچیده ترین طرح هایی تولید قارچ های دارویی در ایران رو به وزارت جهاد کشاورزی برای گرفتن مجوزهای لازم برای کشت رو فرستادم ،و اگه بخوام از رزومه خودم بگم خیلی طولانی خواهد شد، اینهارو گفتم یدونید اگه من حرفی میزنم به واسطه تجربه و دانش بسیار بالای اینجانبه نه صرفا یه مطالعه سرسری
Germany
ناشناس
۱۵:۰۲ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
خب که چی،شما فقط از خودت تعریف کردی الان دقیقا چی چیزی که ما از دانش بسیار بالای شما استفاده کنیم؟
Iran (Islamic Republic of)
روح الله
۱۳:۴۱ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
قارچها دچار جهش ژنتیکی شدن.
-
ناشناس
۱۳:۴۰ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
نه بستگی به مقاومت بدن دارد نحوه مصرف آن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
شاید هم زلزله ای نبوده
United States of America
مهدی
۱۳:۱۸ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
درمورد تعداد گونه های قارچ ،و اینکه چه تعداد قارچ سمی هستن و یا خوراکی هستند
United States of America
مهدی
۱۳:۱۲ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
اولا همه قارچهای سمی کشنده نیستند ،دوم اینکه زلرله نمیتونه تاثیری داشته باشه ، خیلی از قارچهای وحشی دارای بالاترین خاصیت دارویی هستند ،قارچ کما با نام علمی پلوروتوس نبرودنسیس یه قارچ وحشی بسیار خوشمزه و گرون قیمته ظاهر ش هم برای شکارچیان قارچ کاملا شناخته شده س ،این صرفا برای اینه که نگیم همه قارچها مضرن ، این قارچها قطعا سمی بودن چون از روی ظاهر قابل شناسایی نیستند ،باید برای شناسایی این قارچها قسمتهای مختلف قارچ رو بشناسند و بررسی کنند صرفا شناخت از روی ظاهر کافی نیست ، اما درمورد سمی شدن قارچهای خوراکی عوامل محیطی بسیار تایین کننده است. در تولیدهای قارچ در محیطهای کاملا استریل اقدام به کشت قارچ میشود و بنابر این از ورود کوچکترین مواد مضر به محیط جلوگیری میشود.
۱۲