اینکه تشخیص قارچ های سمی و خوراکی براحتی قابل تشخیص نیست به این معنی نیست که تمام قارچها به یه شکل هستن و کاملا شبیه هستند و نمیشه تشخیص داد ،تشخیص نوع سمی و خوراکی برای افراد متخصص راحته ولی برای افراد عادی نه ،پس قارچی که فله هست ولی مربوط به تولیدی هاست کاملا خوراکیه ، ولی قارچهای فله ای که چتری هستن و معمولا تیغه سفید دارن و گلی هستن اینها از طبیعت چیده شدن ،روی این نوع قارچها باید حساس بود ،در مورد حرف دوستمون که عرض کردند هاگ از چین وارد میشه غلطه حرفشون ،چون اولا روش تکثیر بذر در آزمایشگاه در حال حاضر کشت از طریق بافت هست نه هاگ و دوم اینکه چین بسیار قدرتمنده در این زمینه و سابقه تولید قارچ در این کشور به هزاران سال قبل بر میگرده ،و مهمتر اینکه بذر قارچهای خوراکی در کشور تولید میشه و اگر سویه جدیدی وارد بشه از اروپا میاد ،پس نگرانی از بابت قارچ های پرورشی مطلقا وجود نداره
۲۰نفر در اثر خوردن قارچ سمی فوت کردند،مردم حتی قارچ دارای مجوز و مفید راهم تحریم کردن.اما پراید وپژوهای قدیمی و مرگبا رسالانه۲۰۰۰۰نفررا میکشند و۲۰۰۰۰۰نفررامصدوم میکنند،ما بیشتر بهشون علاقه مند میشویم و حتی هرچقدر گرانتر میشوند،مابیشتر میخریم
لازم نیست اعدامش کنید
لازم نیست اعدامش کنید