طبق مطالعات جدید (سال2016) انگلیس بزرگترین عامل پیشرفت (نه ایجاد) سرطان ، هورمون های رشدی هست که در شیر و گوشت دام موجود هست و سرعت چرخه سلولی و رشد سلول های دارای مشکل رو بالا میبره
البته مهم ترین عامل ایجاد (شروع) سرطان جهش هست که یک چیز نرمالی هست البته تنش های عصبی و تغذیه ای کم تاپیر در جهش نیست .
بودجه وزارت بهداشت باید در صدر بودجهها باشد زیرا که عقل سالم در بدن سالم است
بفکر ساخت شهرها و یا شهرکهای سلامت و بیمارستانهای بزرگ هم باشید
تشکر از وزیر بهداشت بابت راه اندازی اورژانس هوایی
سلام
حقیقتا بیشتر این بیماری ها بخاطر تغذیه نامناسبه
جالبه بدونید که یکی از علل ایجاد سرطان ، بالارفتن قند موجود در بدن و ساز و کار بدن برای مقابله با اون به حساب میاد
یکسری ها هم بخاطر ناپرهیزیه مثلا اگه میوه رو حداقل دو ساعت بعد یا قبل غذا نخوریم ، معده نمیتونه اونو هضم کنه و حتی تو دفعش هم مشکل پیش میاد و دچار ناراحتی های مختلف از جمله کولیت روده (بیماری ای که باعث مرگ ابن سینا شد) ، زخم معده ، ریفلاکس ، سرطان معده ، التهاب پانکراس ، زخم اثنی عشر ، سوء هاضمه ، عفونت روده بزرگ ، سرطان روده بزرگ و ... میشیم
متأسفانه ما داریم خودمون رو با رعایت نکردن چیزهایی که به نظرمون خیلی کوچیکه از بین می بریم و اصلا حواسمون نیست که همین چیزهای کوچیک چه عواقبی میتونه داشته باشه
کافی است یک روز به یک روستای کوچک برویم تا با آرامشی که به فضای آنجا حاکم است متوجه شویم که ما در شهرهای بزرگ تا چه اندازه زیر فشار سر و صدا و دود و ناهنجاریهای ترافیک هستیم و تا آنجایی که من اطلاع دارم مواد سمی زیر دائماً در حال تخریب بدن ما هستند:1- سم سرطان زای آکریلامید در نان های برشته و سوخته(و کلاً در هر غذای هیدرات کربنی که در اثر حرارت قهوه ای و سیاه شود مانند ته دیگ برشته که قهوه ای شده باشد) 2- سموم دفع آفات که کشاورزان بی رویه مصرف میکنند و در محصولات میماند و به همین علت سبزی و میوه که باید ما را از سرطان محافظت کند خود سرطان زا میشود 3- هوای بشدت آلوده شهرها که باعث سرطان و بیماریهای قلبی است 4- افزودنی هایی که به هر نوع خوردنی کارخانه ساز اضافه میشود 5- اشیایی که دور و بر ما هستند و به عنوان ابزارهای زندگی در کارخانه ها ساخته شده اند و هر چند وقت یک بار دانشمندان با مشکوک شدن به علت اپیدمی یک نوع سرطان متوجه میشوند که فلان کالا و فلان ساخته ای که آن قدر کارآمد بنظر میرسید متأسفانه سرطان زا است. توضیح آنکه خداوند عالمیان طبیعت و آنچه در آن هست را با علم کامل خلق کرده ولی آدم ها از دوره انقلاب صنعتی به بعد که ساختن ترکیبات را یاد گرفتند با علم ناقص خود تند و تند ترکیباتی را ساختند که بعد از مدتی و به قیمت جان هزاران انسان بی گناه معلوم شد سرطان زایی دارد.
واقعا جای تاسفه، چرا مسئولین فکری به حال آلودگی هوا و کودهای شیمیایی که از طریق محصولات کشاورزی وارد بدن ملت میشن نمیکنند؟
مطمئنا این آمار طی چند سال آینده به زیر ۴۰ سال میرسه
البته مهم ترین عامل ایجاد (شروع) سرطان جهش هست که یک چیز نرمالی هست البته تنش های عصبی و تغذیه ای کم تاپیر در جهش نیست .
بفکر ساخت شهرها و یا شهرکهای سلامت و بیمارستانهای بزرگ هم باشید
تشکر از وزیر بهداشت بابت راه اندازی اورژانس هوایی
حقیقتا بیشتر این بیماری ها بخاطر تغذیه نامناسبه
جالبه بدونید که یکی از علل ایجاد سرطان ، بالارفتن قند موجود در بدن و ساز و کار بدن برای مقابله با اون به حساب میاد
یکسری ها هم بخاطر ناپرهیزیه مثلا اگه میوه رو حداقل دو ساعت بعد یا قبل غذا نخوریم ، معده نمیتونه اونو هضم کنه و حتی تو دفعش هم مشکل پیش میاد و دچار ناراحتی های مختلف از جمله کولیت روده (بیماری ای که باعث مرگ ابن سینا شد) ، زخم معده ، ریفلاکس ، سرطان معده ، التهاب پانکراس ، زخم اثنی عشر ، سوء هاضمه ، عفونت روده بزرگ ، سرطان روده بزرگ و ... میشیم
متأسفانه ما داریم خودمون رو با رعایت نکردن چیزهایی که به نظرمون خیلی کوچیکه از بین می بریم و اصلا حواسمون نیست که همین چیزهای کوچیک چه عواقبی میتونه داشته باشه
مطمئنا این آمار طی چند سال آینده به زیر ۴۰ سال میرسه