برای فیلینگ ماکارون باید از چه ماده ای استفاده کرد تا اونارو نرم نکنه؟
من از ترکیب خامه قنادی و پنیر ماسکارپونه استفاده کردم وقتی تویخچال بودن نرم شدن
یجا هم خوندم حتی مارمالاد هم نرم ترش میکنه
پس از چه ماده ای برای فیلینگ استفاده کنیم بهتره ؟
که امکان نرم شدن نداشته باشه
سلام من یه دختر 14سالم که تازه به فرانسه اومدیم پدر من بهترین شیرینی فروشه و به من دستور پخت ماکرون رو یاد داده و اصلا با این دستور پخت شباهت نداره ولی خوبه
من از ترکیب خامه قنادی و پنیر ماسکارپونه استفاده کردم وقتی تویخچال بودن نرم شدن
یجا هم خوندم حتی مارمالاد هم نرم ترش میکنه
پس از چه ماده ای برای فیلینگ استفاده کنیم بهتره ؟
که امکان نرم شدن نداشته باشه
ببخشید میشه لطفا بگید حتما باید از ارد بادام استفاده کرد؟
من بادام دوست ندارم ولی این شیرینی رو هم نمیتوانم فراموش کنم لطفا کمک کنید
عالی
منم یه اشپز هستم
خوشحال میشم که شما هم از این چیزا یاد بگیرید