اصل اینکه در برابر آفت کشها مقاوم هستند هیچ اصل باعث معلول شدن جنین انسان و سرطان گرفتن انسانها می شود خدا لعنت کند واردکننده ها و وزیر کشاورزی و بهداشت که همه اینها برای سود خودشان می گویند اینمحصولات هیچ مشکلی برای مردم ایجاد نمی کند کشورهای عربی محصولات تراریخته را اجازه نمی دهند که وارد کشورشان بشوند
به عقیده بنده ترویج محصولات تراریخته بی عدالتی نسبت به ملت است . چرا از علم و تجربه دانشمندان طب سنتی و اسلامی ایران در تهیه و تولید محصولات کشاورزی ارگانیک و سالم سازی محیط زیست ........... استفاده نمیشود بطور مثال کاشت درخت کنجد ، به گفته اساتید ، شش ماهه بارور شده و قابل برداشت وتولید و تحویل آن به کارخانجات جهت روغن گیری و ارده مقوی و حلوا میباشد .
با سلام خدمت همه بزرگواران و عزیزان زحمتکش در وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه علوم پزشکی،خواستم مطلبی را به شما عزیزان عنوان کنم!اینکه طبق بررسی ها و آزمایشهای دکتر کرمی، در خصوص محصولات تراریخته، این نتیجه حاصل شد که در محصولات تراریخته، چون ژن میکروب را طی عملیاتی وارد سلول گیاه مورد نظر می کنند، میکروبها در فرآیند رشد این گیاه، هیچگونه آسیبی به آن محصول مورد نظر نمی زنند. علت:چون ژن گیاه تغییر پیدا کرده و آفتی به آن وارد نمیشود.اما مشکل اینجاست که وقتی گیاه به رشد کامل خود رسید از خود سمی تولید میکند که سرطان زا و برای بدن انسان مضر است . آزمایشهایی که بر روی موشها انجام داده اند، نشان داده است که محصولات تراریخته عامل بیشتر سرطان هاست.بنابراین نباید اجازه پرورش این نوع محصولات مثل پرورش کلزا و سویا و... را در زمینهای کشاورزی خود بدهیم
مرگ بر اسرائیل که سازنده ی این محصولاته خدا لعنتشون کنه بخاطر تمام بیماری های ناشناخته و بیمارییهایی مثل سرطان که موجبشون همین تراریخته هایی بودن که وارد سفره ی مردم بی گناه ایران کردن
البته وقتی تا۲۵سال آینده اسرائیلی وجود نداره
دوتا از مشهوراشون یکی روغن های معمولی که بجاش باید از روغن زیتون یا ارده و کنجد استفاده کرد ویکی دیگه برنج های دانه بلند که چند سالیه با تبلیغات گسترده متاسفانه وارد سبد خانواده های ایرانی کردنشون سرچ کنید تو اینترنت اطلاعات بیشتر میده دستتون
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
فقط مقدار ویتامین ها مهم نیست اثار آن بر بدن خیلی اهمیت داره
متاسفانه در سطح جامعه افرادی هستند که محصولات تراریخته را به اسم ارگانیک معرفی میکنند و تنها دلیلشان عدم سمپاشی محصولات کشاورزی است درصورتیکه تراریخته ها نیاز به سم پاشی ندارند و سم درونشان نهادینه شده است.و نوع دیگر محصولات سمپاشی شده نیز داریم که کشاورزان مدت زمان استراحت گیاه بعد از سمپاشی را رعایت نمیکنند و بلافاصله به بازار عرضه میکنند.ارگانیک واقعی همان محصولات بومی ایران هستند ( نه بذر هندوانه آمریکایی و ذرت خارجی و برنج دستکاری ژنتیک شده که در شمال میکارند و گوسفند اصلاح نژاد شده و گاو اصلاح نژاد شده) که ممکن است ظاهر درشت و زیبا هم نداشته باشند ولی سالمند.
به جای تمرکز بر ارزان سازی محصولات دنبال مفیدسازی انها باشید تا هزینه های مزشکی طربه اسمان نزند.
البته وقتی تا۲۵سال آینده اسرائیلی وجود نداره
اند