بنده بستنی درست کردم یعنی همه مراحل رو انجام دادم ولی بستنی زود آب میشه آیا کمبود ثعلب هست و آیا میشود ثعلب رو با آب حل کرد به شیر داخل دستگاه اضافه کرد یا نه
یک لیتر شیر را به دمای جوش میرسانیم یک قاشق غذا خوری پنیر خامه صبحانه بهش اضافه میکنیم و بهم میزنیم تند تند سپس یک لیوان و نصف شکر پر میکنیم و با یک قاشق مربا خوری ثعلب در بشقاب مخلوط کرده به آرامی به شیر درحال جوش که حالا با شعله کم در حال گرم شدن هست مخلوط میکنیم و همینطور با هم زن دستی هم میزنیم پس از یکی دو دقیقه وانیل که ب مقدار یک قاشق چایخوری پر از قبل آماده کردیم بهش اضاف میکنیم و بعد از یکی دو دقیقه دیگه یک پیمانه گلاب حدود نصف لیوان بهش اضاف میکنیم و آنقدر بهم میزنیم تا حالت فرنی شاید هم شل تر بشه اشکال نداره ولی تا اون موقع بزارید روی شعله بمونه بعد از روی شعله برش می داریم میریزیمش توی یه ظرف فلزی تا سرد بشه روی ظرف رو ی پلاستیک فریزر میکشیم و میزاریم توی فیروز بعد یکی دو ساعت قبل از اینکه ببنده بیرون میآریم و چند دقیقه مخلوطش میکنیم و به همش میزنیم تا شبیه تخم مرغ هم خورده بشه دوباره پلاستیک رو میکشیم روش و انتقالش میدیم تو فریز تا سه مرحله دیگه این کار رو تکرار میکنیم و میزاریم ت 10 ساعت بمونه تا کاملا ببنده بیرون میآریم و بازم با پشت دقایق فشار میدیم و بهم میزنیم و با قاشق میکشیمش حالا دیگه شکل بستنی بیرون هست زیاد هم نباید بهم بزنیمش چون آب بشه
سلام
من بستنی رو درست کردم اما توی مرحله ی فیریز گذاشتن کاری برام پیش اومد رفتم بیرون. بعد از چند ساعت که برگشتم بستنی یخ زده بود. یعنی بستنی دیگه خراب شده؟
یا میشه اون رو گذاشت بیرون تا کاملا آب بشه بعد از اول شروع کنم به همزدن و داخل فیریز و هر یک ساعت بیارمش بیرون و همش بزنم؟
من بستنی رو درست کردم اما توی مرحله ی فیریز گذاشتن کاری برام پیش اومد رفتم بیرون. بعد از چند ساعت که برگشتم بستنی یخ زده بود. یعنی بستنی دیگه خراب شده؟
یا میشه اون رو گذاشت بیرون تا کاملا آب بشه بعد از اول شروع کنم به همزدن و داخل فیریز و هر یک ساعت بیارمش بیرون و همش بزنم؟