نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۸ تير ۱۳۹۹
ما از بچگی خوردیم چیزیمون نشده
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۲۲:۴۷ ۰۹ تير ۱۳۹۹
سلام.بنده همین الان حدود بیستای هسته زردالو خوردم .دخترمم.حدود ده تا داره باهام کشتی میگیره.این حرفا چیه .نه هیچیتون نمیشه خیالتون راحت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۱۰ تير ۱۳۹۹
هسته تلخ را نوشته بود خطرناکه و هسته شیرین مثل آجیل خواص داره.
Iran (Islamic Republic of)
تغت
۱۴:۴۵ ۰۸ تير ۱۳۹۹
چرا کشندست
Iran (Islamic Republic of)
سمیرا
۱۳:۰۳ ۰۸ تير ۱۳۹۹
والا ما بچه که بودیم هربار مامانم از بازار زردآلو میخرید مینشستیم هسته هاشو جمع میکردیم چه تلخ چه شیرین میشکوندیم میخوردیم تا حالا هیچیمون نشده
Iran (Islamic Republic of)
مجتبی
۱۵:۰۲ ۱۲ تير ۱۳۹۹
تلخو چطور میخوردین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
مطالب ارائه شده بسیار مفید است
Iran (Islamic Republic of)
م
۲۲:۲۸ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام ، تمام سایت ها گفتن هسته ی زرد آلو مرگ آوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۸ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
هسته زردآلو لاغرکنندست
Iran (Islamic Republic of)
شکیبا
۰۲:۲۶ ۱۲ خرداد ۱۳۹۹
بیشتر از ۱۰۰ تا خوردم هنوز زندم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۲ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
اینکه میگن سیانید بالا کشنده است بحث داره:
۱- بادام شیرین یا هسته شیرین زرد آلو به هیج وجه کشنده نیست...
۲- نمی شه گفت که یه دونه بادام تلخ یا هسته تلخ کشنده است
بلکه اگه چند تا( بیش از ۳ تا ) از اون همزمان خورده بشه خطرناکه..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۳ دی ۱۳۹۸
ایا خوردنش باعث چاقی یشود
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۱۱:۵۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
آیاازهسته زردآلو میشودمثل بادام شیرینی لوزی درست کرد؟
ممنون
Germany
ناشناس
۱۱:۱۴ ۱۴ آبان ۱۳۹۸
من اکثرا هسته زردآلو رو در دسر ها به کار میگیرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۵ ۲۵ شهريور ۱۳۹۸
سلام هسته زرد آلو اگه تلخ باشه بخاطر سیانید موجود در آن،که از گروه سیانور میباشه خطرناک و کشنده است
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۲:۲۹ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
آژانس استانداردهای غذایی (FSA) اعلام کرده است: «ما هشدار می‌دهیم که هسته‌های تلخ زردآلو اصلا نباید خورده شوند، چون نوعی ماده طبیعی در این هسته‌ها وجود دارد که بعد از خورده شدن به سیانید تبدیل می‌شود. توصیه ما این است که حتی از هسته‌های شیرین زردآلو و بادام‌های تلخ نیز پرهیز کنید، چون همان ماده شیمیایی سمی می‌تواند در آن‌ها نیز وجود داشته باشد».
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
ممنون
۱۲۳