سلام
بنده و همکارم نون سنتی تهیه کردیم که توی این نون از قهوه هسته خرما بعنوان نگهدارنده و همچنین برای افزایش خواصش استفاده کردیم...... نونمون نون کاملا طبیعی و پر خاصیتیه لطفا مارو به دوستانتون معرفی کنید..... ممنون
سلام اگه با هسته ای که یک ساعت همراه خرما جوشیده باشه قهوه درست بشه یعنی بعد از جوشیدن خشک بشه شسته بشه برشته بشه باز هم با دوبار پخت خاصیت خودش رو حفظ میکنه؟
بنده و همکارم نون سنتی تهیه کردیم که توی این نون از قهوه هسته خرما بعنوان نگهدارنده و همچنین برای افزایش خواصش استفاده کردیم...... نونمون نون کاملا طبیعی و پر خاصیتیه لطفا مارو به دوستانتون معرفی کنید..... ممنون