اقاي عبادي فكر كردن با قرارگرفتن در زمين امريكا ميتواند دور دوم انتخاب عراق بر اين مسند تكيه بزند .ولي اشتباه فكر ميكنند ..
ناشناس
۱۷:۴۰ ۰۱ شهريور ۱۳۹۷
دوستانی که منفی میدن اسرائیلی هستند آیا؟یا جیره خواران بن سلمان؟
ناشناس
۰۹:۱۷ ۰۴ شهريور ۱۳۹۷
دوستانی که منفی میدن منظورشون چیه؟
آرش
۰۹:۳۴ ۰۱ شهريور ۱۳۹۷
با سلام و تشکر از مقاله خوبتان
به نظرم اگر جمهوری اسلامی ایران فقط و فقط نگاهش را برای یک لحظه از عراق برگرداند این کشور همانند یک صید بی دفاع درمیان انبوه شکارچیان درنده و بی رحم دریده و تکه تکه خواهد شد.
با سلام، دشمنان و معاندین خارجی داخلی هیچ اشاره ای به حمایتهای گسترده مقامات و مردم عراق از ایران و مخالفت با گفته های حیدرالعبادی نکرده و مدام بر کلمات ناسنجیده حیدرالعبادی مانور می دهند
سلام.مانور دادن روی این موضوع بدون بیان واکنش سایرین به این موضع،به تدریج می تواند بر افکار عمومی و محبتی که بین مردم دوکشور وجود دارد،تاثیر بگذارد و این هدف انهاست .جلوه هایی از فرهنگ اسلامی با محبت ایرانی و مهمان نوازی عربی که در اربعین دیده میشه گمان نمی کنم هیچ جای دنیا باشه.گسستن این رابطه مسیر را برای سایراقدامات معاندان فراهم می کند.ما باید حواس جمع باشیم.
به نظرم اگر جمهوری اسلامی ایران فقط و فقط نگاهش را برای یک لحظه از عراق برگرداند این کشور همانند یک صید بی دفاع درمیان انبوه شکارچیان درنده و بی رحم دریده و تکه تکه خواهد شد.