خودمون رو به ساده لوحی نزنیم امریکا شاید بیش از هزاران بار تودنیا ازمون داده وبدون استثنا کلک زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ازمون شما به امریکا ۶سال فرصت خرید و۱۰۰میلیارد دلار به ایران خسارت زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وایران رو دهسال به عقب برد چون همه چی رو به تحریم گره زدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چطوره که تقریباً تمام ملت غیر اعتماد بودن آمریکا را با تمام وجود فهمیده ولی بعضی از سیاسیون مدعی بعد از چهل سال انقلاب و طول عمرشان در قبل از انقلاب هنوز به امریکا دل بستند و تازه مدعی فهمیدن بی اعتمادی هستند
آزموده را آزمودن خطاست مگر آقا نگفت آمریکا قابل اعتماد نیست !!!!!! پس چرا مذاکره کردین که فقط بگیم آمریکا قابل اعتماد نیست ... این سخن آقا قبل از مذاکره بود
ایا اینکه کارمند و کارگر و بیکار مظلوم تا ابد دیگه نمیتوانند خانه و ماشین بخرند یا بچه هایشان ازدواج کنند خسارت کمی هست؟ یا اینکه کمر مردم زیر بار این نوع مدیریت کاملا شکسته؟ چه کسی باید محاکمه شود؟
آقای ظریف شما که آمریکارو غیر قابل اعتماد می دونید چطور حاضر شدید از حق مالکیت دریای خزر بگذرید و قدرت نظامی و حق مالکیت رو با روسیه و کشور های دیگر ساحلی خزر به اشتراک بگذارید در حالی که این حق مالکیت زمانی فقط برای روسیه و ایران بود و با این قرار دادی که شما میخواهید ببندید قدرت نظامی دریای خزر میشه برای روسیه این رفتار شما رفتار دو پهلو هست جایی حاضر نیستید حقی رو واگذار کنید و جای دیگه حقی که برای ایران هستش میبخشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
70 سال هست که از کودتای 28 مرداد میگذره و خود شما میگین که آمریکه تو همون روحیه 28 مرداد هست و بعدش میگین که قابل اعتماد بودن ترامپ به خود ترامپ بستگی دارد؟!
قبلا مگر آشکار نبود ؟ مشکل اینه که تو برجام ما دانسته خیلی چیزها را از دست دادیم که بدست آوردن آنها خیلی خیلی سخته
ناشناس
۱۷:۴۵ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
ظاهرا چهره امریکا از قبلتر هم برای مردم عامی که سطح سواد پایینی داشتند شناخته تر بوده مردم عامی به حرف رهبری در مذاکره واعتمادبه امریکا،، اعتماد واعتقاد داشتند نیاز به نقض نبود مردم ته قضیه را میدیدند....