نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۱:۴۹ ۳۰ مرداد ۱۳۹۷
درکشوری که فساد باشد قشری که آسیب می بینند همان قشر ضعیف جامعه هستند .حال متاسفیم برای مسئولین که در مورد قشر ضعیف ونیازمند به این اندازه کوتاهی میشه
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۰۰:۳۴ ۳۰ مرداد ۱۳۹۷
من بخاطر چند تا سکه چندین شب تو زندان خوابیدم ...تعهد اخلاقی برا چند هزار میلیارد قاچاق آخه...چند هزار تا جوون بخاطر بهانه های الکی رفتن زندون ؟ باید این مفسدان اقتصادی را اعدام کنید تا دیگه هیچکس جرئت تکرار این تخلفات را نداشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۳۰ مرداد ۱۳۹۷
چرا این ابر بدهکار بانکی و مفسد اقتصادی را معرفی نمیکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۳ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
یک محاکمه ای هم برای دهندگان این پول از بیت المال به دست این افراد ترتیب داده شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۸ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
ح ب د یعنی حالاباید در بری
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۰:۰۷ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
آخرشم اسمشو نگفتید، دومٱ فسادی با این ابعاد مطمئنا اشخاص زیادی درگیر هستند که پای خیلی‌ها را به وسط خواهد کشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
خدا ازت نگذره
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۹:۵۷ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
سلام حتی اگه اسمش هم برده بشه شاید کسی نشناسه . ولی ارتباطش با بالادستیها رو میشه حدث زد که با چه کسانی ارتباط نزدیک داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۱ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
دادگاه علنیه چرا اسمشو کامل نمیگین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۰ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
ح.ب.د.................. خواهشا اسم و مشخصاتشو کامل بگین ............................
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
باید با مفسدان اقتصادی بشدت برخورد شود
Iran (Islamic Republic of)
شهریار
۱۹:۲۴ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
والا کار دیگه از خواهش گذشته باید به زور خواست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۴ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
چرا از کسی که مال همه ما حتی شما رو خورده اسم نمی برین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۴ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
چرا از کسی که مال همه ما حتی شما رو خورده اسم نمی برین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۹ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
فقط اعدام این جنایتکاران .... فقط زودتر اعدام باید بشه
Iran (Islamic Republic of)
گل افشان
۱۸:۱۹ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
با سلام

چند مسئله هست که تا اشکالات آنها مشخص نشود وتا به تعالی و حکیمانه با توجه به معیارهای خداپسندانه و هماهنگ با معیارهای اسلامی اصلاح و تصحیح رفتار راهبردها و راهکارها و متناسب آن قوانین و برنامه ها و اجرائیات و قضاوتها اصلاح و تببیین و میزان و روشنگری و اطلاع رسانی و ساماندهی نشود به اشتباهمی توان به آنها که کار اقتصادی کنند تهمتهائی زده شود و جوسازیهائی صورت پذیرد و همیشه اینطور مسائل در مملکت باشد، این مسائل عبارت است از:

1- عدم تعریف در ست از انواع بازرگانی ها ئی که باید در مملکت و تبادلات اقتصادی بخش دولتی و بخش خصوصی باید باشد و مشخص نمودن تکلیف بازرگان و آموزش و اطلاع رسانیهای به موقع فعالان اقتصادی و بازرگانانو روشنگری راهبردها و راهکارهای تبیین شده به توجه با معیارهای حکیمانه و متعالی لازم و متناسب اقتصاد مملکت

2- اینکه فردی که تسهیلات بگیرد آیا می تواند برای اینکه هزینه های کار اقتصادی بلند مدت خود را تامین نماید به کار بازرگانی بپردازد تا کار بلند مدت خود که مثلا تولید هست روی غلتک بیافتد، به این معنی که اگر کارخانه باید دستگاههایش درست شود و یا خریداری شود و فعالیت اقتصادی به میزان توانائی و بهرهوری مالی و سودی برسد و به سودآوری برسد تا بتواند هم پول کارکنان را بدهد و هم پول بدهی بانک و سودی که بانک مطالبه کرده و همینطور مالیات و هزینه های مربوط به تولید را هم بپردازد. فعال اقتصادی مجبور است تا تحقق اهداف با پولش کاری اقتصادی انجام دهد و این موضوعات به روشنگری افرادی که می خواهند در عرصه اقتصادی کار کنند چون کار اقتصادی اگر بخصوص با گرفتن تسهیلات سنگین باشد نمی توان پولی که با تسهیلات بدست آمده بطور راکد نگهداشته شود و باید وارد کاری اقتصادی شود تا بتواند بدهی خود را نسبت به بانک به موقع ادا نماید. چنین فردی باید چطور این مسئولیت و توانمندی اقتصادی را بدون بدست آوردن فعالیت اقتصادی و پشتوانه مالی بدست آورد.

3- با توجه به اینکه در مسائل تولید مسائل دادن مجوزها و کارهائی است که داخل و خارج کشور باید در رابطه با تولید انجام شود دارای پیچ و خمهای اداری زیادی هست و همچنین زمان را بسیار تلف می کند و بعضی مواقع با ظلمهائی از دستورات مختلف در داخل و خارج از کشور از حاکمیت و مواجه می شوند و بگونه ای یک نوع موانع جدی برای تولید محسوب می شود گرفتندگان تسهیلات بانکی چگونه می توانند بدون ریسک خطرناک نمودن و وارد کارهای اقتصادی جانبی شدن بدهکاریهای خود را به بانک ادا نمایند؟

4- انتظارات اقتصادی و رعایت اخلاق اقتصادی باید دارای زمینه های و ساختارها و بسترها و سازوکار اداری و غیر اداری مناسب باشد و بدون آنها به راحتی می توان در رابطه با چون و چرائی فعالان اقتصادی مغلطه و سفسطه و تهمت و گرفتار نمودن فعالان اقتصادی را بدون وجدان و شناخت درست از مسائل و علت معضلات به محکوم کردن این و آن پرداخته شود در حالیکه علتها عدم نگرش حکیمانۀ مسائل اقتصادی و هدایت و رعایت معقول و حکیمانه فعالان اقتصادی می باشد.

5- هیچ فعال اقتصادی بخودی خود راضی نیست که وارد ضرری شود که او را به محکمه کشاند ، فعال اقتصادی برای جلوگیری از ضرر و ندادن بدهکاریهای فعالیت اقتصادی مجبور می شود وارد یک سری فعالیتهای جانبی شود تا بتواند بموقع بدهکاری خود را برای تسهیلاتی که از بانک گرفته ادا نماید، حال در اینجا یک مجموعه متحد و ستادی با تقوا و با اخلاص و حکیمِ مکتب متعالی اقتصادی که منافع خداپسندانه کشور و فرد فعال اقتصادی را بتواند ببیند و بتواند به تعالی هم دستگاههای دولتی و خصوصی و افراد فعال اقتصادی را بگونه ای راهگشا ئی و هدایت نماید که کسی خداپسندانه دچار غبن و ضرر نشوند نه اینکه این بستر سالم و ساختار لازم و عنایات لازم به حل حکیمانه مسائل وجود نداشته باشد بعد انتظار داشته باشیم که فعالان اقتصادی برای رسیدن به تعالی پاسخگوئی متناسب با مقاصد متعالی اقتصادی بتواند بدون آنچه بعضی اشکال می دانند عمل نماید. محکوم کردن غیر منصفانه بسیار آسان است، اما باید خداپسندانه عمل نمود چقدر ساختار دستورالعمل ها تصمیمگیریهای اقتصادی به سعادتمندی و به تعالی میزان شده اند.

6- برای کشوری که مدتها با پول نفت از نظر اقتصادی با مشکلات زیادی اداره می شده است، و هنوز ساختارهای لازم به درستی فراهم نیست و اشکالاتی که به قسمتهای مختلف وارد هست برطرف نشده است در چنین اوضاعی چنین مسائلی می تواند واقعیتتهای جامعه اقتصادی باشد حتی اگر آن را اشکال بر فعالان اقتصادی (بدون منطق صحیح دیدن قضایا ) بخواهیم فرض کنیم باید بدانیم که این قضاوتها ناعادلانه هست و غفلتهای بزرگ و جهالتهای بی شمار در رابطه با مسائل اقتصادی و حرکتهای لازم صحیح فعالیت اقتصادی با توجه به وضعیت موجود می باشد. اگر برای مسائلی که در اقتصاد وجود دارد طبیبانه و حکیمانه بر اساس معیارهای متعالی اسلام اشکالات کار در قسمتهای مختلف دیده نشود و نقد حکیمانه و متعالی نگردد و اشکالات برطرف نشود باید همیشه بدنبال مجرم گشت و به فعالان اقتصادی ناعادلانه تهمت زد و این کار بسیار اسفبار است برای کشوری که می خواهد خود را به تعالی اقتصادی برساند که خداپسندانه باشد نه اینکه با وجود اشکالات وارده بر مسائل مختلف اقتصادی کشور که زیر ساختها و سازوکار و استلزامات فعالیت اقتصادی هست، به جای اینکه طبابت اقتصادی کند و اشکالات را برطرف نماید بخواهد ناجوانمردانه بعضی را به زیر تیغ تهمت و افتراء و قضاوت و طلب کردن رفتاری که زیر ساخت آن و مستلزمات آن فراهم نیست، بنماید. حتم بدانید در چنین شرایطی قضاوت کردن و انتظار از رفتار ایده آل حکیمانه دچار بی عدالتی و ظلم و مماشات با اشکالات و انحرافات موجود بستر و سازو کار و ساختار و مستلزمات اقتصادی می باشد.

7- دولت اگر بودجه کم دارد می تواند بررسی نماید از چه طرقی کسری بودجه را تأمین نماید که تورم ساختگی قیمتها ایجاد نشود و قیمتها بالا نرود و می تواند به پشتوانه کوههای و معادن قیمتی و طلائی که دارد و نیروهای انسانی فوق العاده ارزشمند و طلائی که دارد پول در جریان چرخه اقتصادبیاورد تا فعالیتهای تولیدی و معیشتی دچار مشکل نشود، ولی نگذارد که یا به کارکنان دولتی و خصوصی حقوق بسیار کم داده شود و یا حقوقها عقب بیافتد و یا پروژههای اقتصادی زمین بماند و یا درصد سود زیاد بالاتر از سه درصد طلب نماید و یا بیاید سکه و ارز را با قیمت گران بفروشد و یا سالانه درصدی بر قیمتها بیافزاید. باید برای انجام درآمد اقتصادی دست به کارهائی که موجب گران شدن قیمتها و یا عدم انجام فعالیت اقتصادی سالم می شود رفتار نمود و نباید گذاشت در بخش دولتی و خصوصی بدون انجام کار اقتصادی و یا با انجام کار اقتصادی گرانی صورت پذیرد و در نتیجه پولهای بادآورده و حرام وارد چرخه اقتصادی و در نتیجه چرخه زندگی مردم شود.
8- بعضی سیاستگزاریها و قوانین و دستورالعملها و معاملات اقتصادی و درصدهای سود و مالیاتی که در دولت و بخش خصوصی گرفته می شود و بعضی از قوانین یا متعلق به اقتصاد غربی هست و یا متعلق به قوانین بسیار قدیمی هست و یا قوام و صحت قوانین متناسب با اقتصاد اسلامی مملکت ما نمی باشد. که نیاز است با اصلاح تاثیرگذاریهای حکیمانه و متعالیۀ اقتصاد اسلامی به سلامت و سعادتمندی حاکمیت و ملت همت شود.

9- باید برای وابسته نشدن به کشورهای دیگر به همه قسمتها فرآیند تولید اهمیّت داده شود، نه اینکه بعضی از قسمتها در خارج کشور انجام شود و تولیداتی تا آنجا که ممکن است در داخل تولید شود نه اینکه انبوهی از تولیدات از خارج وارد شود و با گران شدن ارز کالاها گران شود و اقتصاد اجتماعی دچار فشار شدید شود.
10- در صورتی که وضعیت مستلزمات متعالی اقتصادی در مملکت درست بود با نک بخاطر تسهیلات و وامی که به فعالان اقتصادی می داد خود برای بدست آوردن سود مشارکتش انتظاری معقول و خداپسندانه از فعالیت اقتصادی برای درصد سودش و زمانی که می برد که فعال اقتصادی به سود برسد می داشت و همچنین با علم بر اینکه با توجه به اشکالات و مسائل وارده در کشور ما ائم از مجوزها و دستورالعملها که بعضی متاسفانه بی منطق متعالی هست و دارای معضلاتی می باشد ( که متاسفانه هنوز آن معضلات بر طرف نشده است، بطوری که بعضی از فعالان اقتصادی مجبور می شوند برای راه افتادن فعالیت اقتصادی هدیه یا باج دهند یا سختی تحمل کنند و تحت فشار باشند تا دستورات بگونه ای باشد یا بشود که مثلا بتوانند صادرات داشته باشند و یا فلان قسمت کار تولیدشان راه بیافتد و شاید اگر مقاوم نباشند نتوانند کار اقتصادیشان را دنبال نمایند) چقدر زمان می برد تا بشود آن تولید ( با توجه به مختصات و اقتضائات تولید ) با آن وام گرفته شده سازوکارش فراهم شود. به هر حال بسیار بد است که بعضی غیر منصفانه و غیر عادلانه باری به هر جهت بدون احتساب اشکالات وارده و کسریهای وارده به زیرساختها و بسترها و اقتضائلت و مستلزمات بر کرسی قضاوت بشینند و در رسانه ها و در حکم صادرکردنها دیگران را محکوم نمایند در حالی که ما هنوز دارای ستادی که طبابت حکیمانه اقتصاداسلامی در رابطه با مسائل اقتصادی هنوز پردازشهای متعالی حل مسائل اقتصادی کشور بسلامت و درستی و خداپسندانه و به تلاش شایسته و عالم به مسائل واقعیتهای مختلف در جاهای مختلف از نظر اقتصادی که بتواند اشکالات موجود را نافذ در زیر ساختها و مقتضائات و مستلزمات برطرف نماید و راهبردها و راهکارهای متعالی داشته باشد و آموزشها و اطلاع رسانی ها و توجیهات به موقع برای فعالان اقتصادی دستگاهها و اصناف در سراسر کشور داشته باشد به اندازه نیاز کشور نتوانسته ایم داشته باشیم تا کشوری که بعد از قرنها می خواهد طعم استقلال اقتصادی را بچشد، فعالان اقتصادی بتواند بر ریل نگرشها و رفتارهای درست سیاستگزاری و ایفای نقش اقتصادی داشته باشند، به همین دلیل است که یقه گیریهای مختلف در کشور بیمهابا با تهمت زدنها صورت می پذیرد و حکمها صادر می شود بدون اینکه به اشکالات جدی موجود در ساخت و ساز و ساختار و بستر و مستلزمات و اقتضائات لازم اقتصاد موجود پرداخته شود و اشکالات با نظریه های خداپسندانه اسلامی به حکمت و سلامت ( برای ایفای نقش متعالی و صحیح فعالان اقتصادی ) برطرف شود و جایگزینش وضعیت سالن و سلامت اقتصادی برای فعالان اقتصادی با هدایتهای متعالیه و حکیمانۀ اقتصاد اسلامی باشد.

10- باید ایران دیپلماسی اقتصادی قوی داشته باشد و مشکلات اقتصادی فعالان اقتصادی را برای صادرات و خدمات در کشورها و بازار یابی های متناسب، پشتیبانی نماید و با تصمیم گیریهای سنجیده و حساب شده و پرداخته شده و حکیمانه فعالان اقتصادی کشورمان را برای نقش آفرینی های بیشترشان در خارج از کشور و داخل کشور یاری شوند. باید در تصمیم گیریهای مختلف با نخبگان و خبرگان اقتصاد اسلامی و فعالان اقتصادی مشورت می شود و به اندازه لازم تصمیم گیریهای سنجیده انجام می دهد.

11- امید است حال که ملت رشید ایران بخصوص فعالان اقتصادی با مقاومت در برابر سختیها تلاشهای اقتصادی می نمایند آنها را در راستای اقتصاد متعالیه و حکیمانه اسلامی بطور جدی یاری داده شوند و آنانکه خبرگان و نخبگان اقتصاد اسلامی هستند بیایند و اشکالات وارده را در دستگاههای مختلف دولتی و خصوصی برطرف نمایند و نظرات حکیمانه و متعالیه و خداپسندانه را پیاده نمایند و برای اهل تاثیرگذار بر سیاستها و قوانین و تدابیر و برنامه های اقتصادی و فعالان اقتصادی در دولت و بخش خصوصی و همچنین پژوهندگان علم اقتصاد در مدارس و دانشگاهها و پژوهشگاهها بطور توحیدی و موحد در راستای اهداف حکیمانه و متعالیه و خداپسندانه با مجاهدتهای خستگی ناپذیر مدبرانه کاری مفید و مؤثر و جامع در فرآیندهای فعالیتهای اقتصادی انجام دهند. انشاء الله مجاهدان سنگرهای اقتصادی موفق و سرفراز از برهه های سخت اقتصاد کشورمان به حول و قوه الهی بیرون خواهند آمد، زیرا هر کس بر رضایتمندی خداوند تأسی نماید خداوند وعده داده است که او را یاری نماید. حال بیش از این فعالان اقتصادی را مورد تهمت قرار نداده و به کار اساسی خداپسندانه در رابطه با وضعیت لازم اقتصاد مملکت پرداخته شوند و قشر فعال اقتصادی در صراط مستقیم هدایت و حمایت شوند تا خداوند رحمت بیکرانش را شامل هم حاکمیت نماید و هم شامل مردم و فعالان اقتصادی نماید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
همه کسایی که تو این چند سال بهش کمک کردن مقصرند خدا همه جنایتکاران رو رسوا کند