بیت کوین را غیر قانونی اعلام کنید . خروج ارز داره .
ناشناس
۲۰:۰۶ ۰۳ مهر ۱۳۹۷
آقا بیت کوین خطرناکه . ضربه میزنه و مفید نیست برای اقتصاد.
ناشناس
۲۲:۳۸ ۰۳ مهر ۱۳۹۷
برخی مسئولان و صرافیها هستند که خون مردم را به شیشه کردن .
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۳ مهر ۱۳۹۷
چیزی که نرخ همه چیز را پایین میاورد حتی بهره بانکی و غیره چاپ اسکناس بدون پشتوانه هست عین ایالات متحده و بانک فدرال رزرو .اگر پول و دارایی ایران درهرکشوری بلوکه هست میشود معادل ارزش آن ریال چاپ کرد و این تورم را به سمت کشوری که به ایران میخواهد ضربه اقتصادی بزند انتقال داد. چرا بلد نیستیم معادل یک کالا و ارزش آن در دست فرد الف در دست فرد ب نقدینگی ایجاد کنیم؟
وقتی تعداد کارمندان دولت حداقل ۱۰ برابر استاندارد جهانی است در صورت قطع درآمد نفت حقوق این همه کارمند را می خواهید از مالیات پرداختی خودشان پرداخت کنید؟
با سلام . تجارب بسیار بزرگی در مدت 8 سال از تغییر مدیریت بخش دولتی به مدیریت بخش خصوصی شرکت مخابرات ایران (یعنی واگذاری مخابرات به بخش خصوصی ) بدست امد . و نحوه اجرای قانون کار در شرکتهای بزرگ دولتی را در واگذاری مشخص کرد . این تجارب می تواند در اجرای اصل 44 قانون اساسی (واگذاری برق . گاز . خودرو سازی . صنایع لوازم خانگی . و غیره ) بسیار مفید باشد.
با عرض سلام از دولت و مجلس محترم تقاضا دارم ارز کشور را ذخیره کند و از تمام شرکت ها و ارگان ها بخواهد با ارز ازاد خرید کنند تا برخی سو استفاده ها از بین برود با تشکر از مدیر سایت .