ما از تمام مراجع تقلید انتظار داریم خرید و فروش ارز و سکه و طلا را برای کسانیکه نیاز ندارند حرام اعلام کنند تا با این حربه جلوي گرانی ها گرفته شود وقتی برای خرید و فروش هرچیزی به بازار مراجعه می کنی و اشاره به قیمت ارز می کنند مراجع به داد مردم برسند و برای کسانیکه نیاز ندارند فتوا صادر کنند و آن را حرام اعلام کنند مطمئنا تاثیر خوبی خواهد داشت.
از شما مراجع عظام انتظار داریم که گرانفروشی در همه زمینه ها چه فروشندگان خرده پا و چه کارخانه ها و نیز احتکار اجناس را حرام و به عنوان محاربه با امام زمان اعلام کنید آنوقت شاید خیلی از گرانفروشان و محتکران دیگر این کار را نکنند.ما امیدمان به شما مراجع است.
ناشناس
۱۵:۳۹ ۰۴ مهر ۱۳۹۷
عزیزم سکه فقط 150 هزار تومن امروز حباب داره با نخریدنم چیزی عوض نمیشه
چه کسی بهت گفت بری زن بگیری بچه بیاری ؟! نونت نبود آبت نبود زن گرفتنت چی بود ؟!
همه ما بدبختیم و همین مشکلات و درد ها رو داریم !
منم دیگه نمیتونم ازدواج کنم با این وضع !
چرا هیچ مسئولی نیست جلو این بالا رفتن این قیمتهای کاذب رو بگیره ؟؟؟ چرا من جوون با درآمد ماهی 1/5 میلیون تومن که تازه عقد کردم چطوری باید خرج عروسی و خرید مسکن رو به سرانجام برسونم ؟؟؟
همه ما بدبختیم و همین مشکلات و درد ها رو داریم !
منم دیگه نمیتونم ازدواج کنم با این وضع !