شایسته ترین فرد کسی است که بیشترین سابقه فعالیت در شهرداری تهران را داشته باشد و به زیر وبم اوضاع شهر و سازمان شهرداری تهران کاملا آشنایی داشته باشد در عین حال مؤمن و ولایت مدار و مدیر و دلسوز و بدور از حواشی جناح ها باشد
آخه چه اصراری هست کسی که در پست وزارت خودش را نشان داده دوباره بیاد در شهرداری .ما داریم کجا میریم ؟ واقعا ما مدیر کم داریم ؟ چرا؟ پس کی شایسته سالاری؟ اگه دوست داریم ده سال آینده یه گام رو به جلو برداریم فقط ملاک انتخاب توانایی وشایسته بودن افراد در این پست باشد
سلام . آخوندی در وزارت راه موفق نبود و سه بار استیضاح شد که برای بار چهارم هم استیضاح او در مجلس مطرح شد که به همین دلیل مجبور به استعفا شد . البته اخذ رای اعتماد نمایندگان و ماندن در وزارت پس از سه بار استیضاح جای سوال دارد . آخوندی در دوره وزارت خود در نظام مهندسی نیز دخالت کرده و سامانه ارجاع کار مهندسی را لغو نمود و موجبات نارضایتی مهندسین را فراهم کرد .
با سلام
آخوندی در دو مورد استیضاح خود در مجلس نشان داده است در اجماع رای دیگران بنفع خود مهارت فوق العاده ای دارد ؟؟ مهارت ایشان دارندگی و همراه سازی است.
قالیباف
تموم بشه بره
آخوندی در دو مورد استیضاح خود در مجلس نشان داده است در اجماع رای دیگران بنفع خود مهارت فوق العاده ای دارد ؟؟ مهارت ایشان دارندگی و همراه سازی است.