گفته هر کسی که میخواد بسته حمایتی بگیره، خودش رو تحت پوشش یکی از نهادهای حمایتی دربیاره!! یعنی من که شغل آزاد دارم و ماهیانه به زور هم درآمدم به یک میلیون تومان نمیرسه، باید برای گرفتن سبد کالا برم مثلا بهزیستی یا کمیته امداد که بسته حمایتی بهم تعلق بگیره؟!!
ایشان هم دستوراتی می دهند ودوباره ازعمل عینی خبری نیست؟!! اصلا دولت درانجام کاربرای مردم ،زمین گیر شده؟!! واقداماتی که به نفع مردم باشه دیده نمی شه؟!!""""
من کارمند استانداری هستم و حقوقم 1میلیون و 700 است و تا به الان هیچگونه وجهی بابت کمک معیشتی که گفتن 200 تومن هست رو به ما ندادن اصلا و فقط ادعا
لطفا یکی پیگیری کنه
سلام این وعده ها همه الکیه ،مسئولین عزیز مردم راسرکارنذارید به خدا درست نیست وعده الکی به مردم ندید ،واقعیت اینه که مردم توی بیکاری وفقر دارن زندگی میکنن
میشد به کارتهای یارانه واریز بشه
چرا اینقدر لقمه رو دور سرتون می پیچونید؟
چقدرظلم..
چقدرتحمل...
تاکی...
منتظر کمک دولت باشیم؟
لطفا یکی پیگیری کنه