تما این نابسامانی ها دلیلش این هست که مسئولین نمی خواهند واقعیت را بپذیرند که تورم 300درصدی داریم.وهر چقدر پافشاری کنند قاچاق وفساد مالی باعث میشه بیت المال به جیب یک عده خاص بره.
برا یه ساعت بعد نمیتونن برنامه ریزی کنن برا پنج سال آینده برنامه دارن
محسن
۱۳:۳۷ ۲۲ دی ۱۳۹۷
در بعضی از میادین تره باره شهرداری عوامل توزیع کننده . مرغ منجمد و گرم را گونی گونی در داخل صندوق های ماشینشان قرار داده به بیرون از میادین میبرند در یک کلام هیچگونه بازرسی و برخورد از زمان تولید تا توزیع وجود نداشته و ندارد.باید سئوال کرد چه رابطه ای بین دلالی و بازرسی و نظارت وجود دارد؟
گوشت وارداتی به جای اینکه در فروشگاهها به فروش برسد دست بدست شده و دو باره با ارز آزادصادر می شود به دست مردم قطره چکانی می دهند یا قصابها بلوکه می کنند و به کبابیها و غیره گرانتر می فروشند همین گوساله برزیلی 29 تومان را به مردم نمی دهند سر از آزاد فروشی در میاورد
باید فاکتورهای قصابی ها و رستورانها کنترل بشه ببینیم گوشت از کجا خریدند
عباس گودرزی
۱۱:۴۵ ۲۲ دی ۱۳۹۷
سلام نه سیر از گرسنه خبر دارد نه سوار از پیاده . اگر بنده مسئول بوده در مدت کمتر از 24 ساعت جلوی خروج دام از استان ها و کشور را می گرفتم لذا قیمت گوشت و مرغ مورد نیاز روزمره مردم را با چالش مواجه نمی کردم . چون می دانم وقتی مهمانی از درب خانه وارد می شود و گوشت یا مرغ در خانه نداری یعنی چه؟ چون خرید غذا از بیرون کار هر کسی نیست و در توان هر کسی هم نیست . کسی که جوان دارد می داند که وقتی یک مرغ حدود 2 کیلویی را سر سفره می گذاری برای یک خانواده چار نفره چیزی از آن باقی نمی ماند . یعنی اگر میانگین صبحانه یک خانواده چهار نفره را 25 هزار تومان و نهار 40 هزار تومان و شام نیز 40 هزار تومان در نظر بگیرید باید ماهی حداقل سه میلیون و یکصد و پنجاه هزار تومان دریافتی داشته باشی و لخت و اریان بدون بیماری و ارتباط باکسی و بدون مصرف هر گونه انرژی ( گاز و برق و بنزین ) تا زنده بمانی .
مگه سوزن که قاچاق بشه ؟! پس چطوره کالایی که از اونور قاچاق میکنن اینجا میتونن بگیرن یا موا مخدر هر جایی جاسازی بشه اینا میتونن پیدا کنن به گاو وگوسفند میرسه نمی بینن ؟ اینم از اون حرفاست
بنده خدا
۱۱:۱۷ ۲۲ دی ۱۳۹۷
متاسفانه کنترول مرزها به منطور جلوگیری از قاچاق محصولات کشاورزی و دامی بسیار ضعیف است
دستهایی در کار هست .یک روز بازار ارز بهم میریزه .یک مدت خودرو بعد مسکن .یک مدت برنج و روعن .بعد تخم مرع .یک مدت پوشک بعد رب گوجه!!!.یک مدت مرغ بعد گوشت .......بعدی چیه خدا میدونه .
با سلام:
خوبه که تلویزیون نشان داد علت گرانی گوشت چیه ، قاچاق دام حتی با کسانی هم که قاچاق میکردن صحبت کرد خوب حالا کدامیک از مسئولین متولی، بایستی جلوی قاچاق دام رو بگیرین حتما باید بذارین آنقدر این مسئله کش پیدا کنه تا صدای مردم در بیاد یا باز سلطان گوشت باید گوشت وارد کنه والامسئولین نمی توانندجلوی خروج دام رو از کشور بگیرن تا بازار سر و سامان بگیره.
اگه 20 کیلو کاه هم یه کیلو گوشت بده بازم دام زنده نباس از کیلویی 20 هزار تومن بیشتر باشه
گوسفند زنده کیلویی 8دلار به کشورهای همسایه قاچاق میشه.گوساله زنده کیلویی 6دلار.تا بازار ارز ثبات نداشته باشه وضعیت همینه.ما نمی تونیم بازور به دامدار وکشاورز مجبور کنیم که محصولات تولیدی خودشان را ارزان تر از قیمت واقعی بفروشند.
خوبه که تلویزیون نشان داد علت گرانی گوشت چیه ، قاچاق دام حتی با کسانی هم که قاچاق میکردن صحبت کرد خوب حالا کدامیک از مسئولین متولی، بایستی جلوی قاچاق دام رو بگیرین حتما باید بذارین آنقدر این مسئله کش پیدا کنه تا صدای مردم در بیاد یا باز سلطان گوشت باید گوشت وارد کنه والامسئولین نمی توانندجلوی خروج دام رو از کشور بگیرن تا بازار سر و سامان بگیره.