لذت نبرید بدانید این عکس دست مجاهدین خلق بودتا نقش آشوبها به گردن ایران بندازند وپس به عنوان تروریسم ایران وکشیدن نقشه تحریمها درسازمان ملل برعلیه ایران ایجاد شود
قشنگ پیداست فتنه گری تو که پول نداری شیر خشک بخری برا طفلت چرا پول میدی اینترنت میخری
علی
۲۱:۳۱ ۰۷ بهمن ۱۳۹۷
جوووون حال کردم .اییول .نفوظ ایران و ایرانی توی منطقه که داره میترکونه به بقیه قاره ها همه ی دنیا هم کشیده شده و میشه و مردم خودشون خوب و بد رو تشخیص میدن و مططمعنم اگه دولت و مردم تبلیغات و اعمال مثبتشون رو در دیگر نقاط بیشتر کنن قطططعا میشیم الگو خیلی ها و دنیا ایران و ایرانی با غیرت و دلیرر رو میشناسن و بهمون اییمان میارن .
این وعده خداست ،اسلام سرتاسر عالم را فتح خواهد کرد و سردار سلیمانی نیز مظهر اسلام ناب و سرباز مخلص ولایت است و تحرکات ضد سرمایه داری در فرانسه هیچ ربطی به ایران ندارد این از فطرت انسان است که آدم های با شرف و مخلص را دوست داشته باشد. به همین دلیل است که ستم دیدگان عالم سردار سلیمانی و رهبر اورا دوست دارند.
نفوذ/مطمئن
حاج.قاسم.سلیمانی
اقتصاد را با۶۰ساله ها باختیم