فقط راجع به حقوق حرف نزنید به فکر کارایی و تولید باشید .به حقوق خالی فکر کردن نتیجه اش میشه تورم و واردات و بدبخت شدن تولید ! یکم علمی فکر و صحبت کنید .
سالهاست که با اقدامات غیر اصولی و کارشناسی نشده سازمان برنامه و بودجه ، اختلاف حقوق، اختلاف طبقاتی و بی عدالتی و نارضایتی در پرداختیهای کارمندان ایجاد شده است.این در حالی است که در کشورهای دیگر اختلاف حقوقها به هیچ وجه صدها درصد نمی باشد.اختلاف فاحش حقوق ها باعث کاهش راندمان و انگیزه و نشاط در کار کارمندان با حقوق های کمتر می گردد.
از حقوق های بالا مثل 20 میلیون به بالا چند درصد کم کنید و همه حقوق زیر پنج میلیون را به پنج میلیون برسانید .تا کسی در کشور حقوق کمتر از 5 میلیون نداشته باشیم تا فاصله اختلاف طبقاتی که به عرش خدا رسیده .پایین اید و تا حدودی عدالت برقرار شود .اگر انصاف داشته باشیم
احسنت، حقوقهای بالای 6تومان نباید افزایش پیداکنه تاحقوقی کمتر از 5 تومان باقی نمونه .
محمد
۰۳:۴۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
افزایش 20 درصدی حقوق یعنی مدیر تنبل فربه ای که 20 میلیون حقوق می گیرد 4 میلیون به حقوقش اضافه می شود و کار گر زحمت کشی که 1 میلیون حقوق می گیرد 200 هزار تومان این کجایش عدالت است بهتر بود به حقوق همه 1 میلیون به مساوات اضافه می کردید .
آقای نوبخت یک راه کار از سه راه کار بهتر را
به شما پیشنهاد میکنم،و آن اینکه
گرانی و تورمی که بوجود آورده اید، بر دارید
تا جان و حال و آبروی مردم گرانی و تورم
زده از طرف دولت تدبیر و امید راحت شود
چرا آن همه زحمات،
بازنشستهٔ بیچاره فقر زدهٔ پیش خانواده
درمانده سرافکنده پیش زن و بچه
ای داد و بیداد
رب گوجه فرنگی از ۴هزار شده ۲۰هزارتومان. پراید از ۲۰ میلیون تومان شده ۵۰ میلیون تومان با این احتساب چرا حقوق یک کارمند بیچاره باید بین ۲ تا ۳ میلیون تومان ۴۰۰ هزار بهش اضافه بشه این چجور عدالتی هست. تو را به خدا یه فکر اساسی به حال این مردم بیچاره بکنین که حداقل شرمنده خانوادهاشون نشن.
وقتی همه چیز رو چند برابر کردید و با این حقوق های ناچیز میشه اصلا به سمت ازدواج رفت ؟
ای کاش عمل دولت برابره گفته های آقای نوبخت باشه
تا بدانند درد فقر زده ما را
به شما پیشنهاد میکنم،و آن اینکه
گرانی و تورمی که بوجود آورده اید، بر دارید
تا جان و حال و آبروی مردم گرانی و تورم
زده از طرف دولت تدبیر و امید راحت شود
چرا آن همه زحمات،
بازنشستهٔ بیچاره فقر زدهٔ پیش خانواده
درمانده سرافکنده پیش زن و بچه
ای داد و بیداد