با سلام
دکتر عزیز
اولا نخودچی خودش بوداده نخود هست. دوم یه بار می فرماید ید ندارد ولی در اثر گرما ید از بین می رود اولا نمک طبیعی خودش میزان مشخصی بد دارد دوما نمک بیشتر در غذاهایی که به صورت گرم پخته می شود مصرف دارد پس کلا ید منتفی شد؟
کاری با بو داده نداده ندارم ولی امنیت غذایی در آجیل در بو نداده است زیرا اول اگر مانده یا خراب باشد قبل فهمیدن از طریق مزه یا بو است. دوم از رنگ و نمک فراوان و دستکاری برای رفع بو در مانده ها جلوگیری می کند. سوم قیمت را پایین تر خواهیم داشت.
در مورد مقدار مصرف یه مشکلی جدی در کل نظرات دکتر متخصص وجود دارد در کشور ما هیچ تحقیق مستند و قابل استنادی برای میزان مصرف اصلا وجود ندارد و کلیه نظرات بر اساس تفکرات شخصی است.
ثانیا اصلا هیچ تحقیق مستند و قابل استنادی برای اینکه اصلا در هر دانه آجیل از هر نوعش واقعا چه میزان کالری چه میزان فیبر چه میزان ویتامین و چه میزان سایر عناصر را دارد خودش جای سوال دارد .
دلیل این مورد هم مشخص است اول در گذشته که میزان این نوع از ویتامین و فیبر و .... و اعلام میکردند دستگاه های پیشرفته امروزی وجود نداشت چگونه است در این مورد هیچ بروزرسانی واقعی صورت نپذیرفته است دوما آیا برخی از این مواد غذایی نمی توانند باعث دفع یا تقویت همدیگر در هنگام مصرف شوند، مانند مسهل غذا یا سردی و گرمی غذا چون حتما همه این رو تجربه کردند که گاهی برخی غذاها پس از خوردن در کنار هم باعث مشکلات جدی میکند.
پس بهتر است قبل از هر نکته آموزنده مستندات علمی اون رو هم قرار بدهید
با تشکر
دوست عزیز همین کامنتت ثابت میکنه که توانایی خرید داری!چون این کامنت رو یا با گوشی هوشمند نوشتی یا پی سی- پس وضعیت مالیت متعادله- دو سال پیشم بادوم هندی کیلو 10 بوده- الانم بجا 10 تا چیپس و پفک میتونی 300 گرم بادوم هندی بخری و ...
ناشناس
۲۰:۱۱ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
داداش میخوای یه گوشی دست دوم چینی هم نداشته باشیم؟ قیمت چیپس الان 3 تا 5 هزارتومنه دوساله پول گازم عقب افتاده هر ماه میاد میگه قطع میکنم اونوقت 10 تا پول چیپس که میشه حدود 40 تومن بدم 300 گرم فقط برای بادوم؟؟؟ چه انصافی دارید!
ناشناس
۲۰:۱۷ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
بادام هندی کیلویی 210 هزارتومانه کجای کاری؟
وحید
۱۸:۱۵ ۱۸ اسفند ۱۳۹۷
چرا سالهای گذشته ازین حرفا نبودتا کی ازین فیلما تا کی؟
اقای دکتر سوادت برای خودت .
درس امروز دکتر محمد: نمک بخورید نگران نباشید و بدانید
سرطان با شرمندگی یه پدر جیب خالی میاد
سرطان با دلشوره های یه مادر نگران از اوضاع جامعه میاد
سرطان با فقر میاد
سرطان با تبعیض اقتصادی ، اجتماعی و...میاد
سرطان با علی برکت اله میاد
سرطان با اختلاس میاد
سرطان با بی توجهی میاد
سرطان با مافیای سایپا و ایران خودرو میاد
سرطان با مدیران 5 دقیقه ای میاد
سرطان با ویلای های لواسان میاد
سرطان با اجاره خونه های بی حساب و کتاب میاد
و...
ما که نداریم بخریم که بخواین مواظب باشیم اما این کارشناس نگفت که فقط نگاه کردن به آجیل مضر هست یا نه ؟
اما مسؤلین ، بیچاره ها ی وقت با خوردن آجیل دچار مشکل نشن
لطفا اجناسو ارزونش کنید که همه مردم مستضعف بتونن توی سبد غذاییشون هر ماه خرید های لازمشون رو داشته باشن نه فقط سالی یک بار اونم باید برن وام بگیرن با سود بالا تا بتونن یک کیلو آجیل برای شب عیدشون بخرن . خودم و شما را از مصیبت عظیم فقر و نداری و بیکاری و بی پولی به صبر عظیم حضرت ایوب پیامبر خداوند جل جلاله س دعوت میکنم ان شاءالله به امید آینده ایی پر از تدبیر و امید . والسلام و صلوات . التماس دعا . اللهم عجل لولیک الفرج و العافیت و النصر .
یه بهانه دیگه پیداکنین تاگرونی روتوجیه کنین
دکتر عزیز
اولا نخودچی خودش بوداده نخود هست. دوم یه بار می فرماید ید ندارد ولی در اثر گرما ید از بین می رود اولا نمک طبیعی خودش میزان مشخصی بد دارد دوما نمک بیشتر در غذاهایی که به صورت گرم پخته می شود مصرف دارد پس کلا ید منتفی شد؟
کاری با بو داده نداده ندارم ولی امنیت غذایی در آجیل در بو نداده است زیرا اول اگر مانده یا خراب باشد قبل فهمیدن از طریق مزه یا بو است. دوم از رنگ و نمک فراوان و دستکاری برای رفع بو در مانده ها جلوگیری می کند. سوم قیمت را پایین تر خواهیم داشت.
در مورد مقدار مصرف یه مشکلی جدی در کل نظرات دکتر متخصص وجود دارد در کشور ما هیچ تحقیق مستند و قابل استنادی برای میزان مصرف اصلا وجود ندارد و کلیه نظرات بر اساس تفکرات شخصی است.
ثانیا اصلا هیچ تحقیق مستند و قابل استنادی برای اینکه اصلا در هر دانه آجیل از هر نوعش واقعا چه میزان کالری چه میزان فیبر چه میزان ویتامین و چه میزان سایر عناصر را دارد خودش جای سوال دارد .
دلیل این مورد هم مشخص است اول در گذشته که میزان این نوع از ویتامین و فیبر و .... و اعلام میکردند دستگاه های پیشرفته امروزی وجود نداشت چگونه است در این مورد هیچ بروزرسانی واقعی صورت نپذیرفته است دوما آیا برخی از این مواد غذایی نمی توانند باعث دفع یا تقویت همدیگر در هنگام مصرف شوند، مانند مسهل غذا یا سردی و گرمی غذا چون حتما همه این رو تجربه کردند که گاهی برخی غذاها پس از خوردن در کنار هم باعث مشکلات جدی میکند.
پس بهتر است قبل از هر نکته آموزنده مستندات علمی اون رو هم قرار بدهید
با تشکر
درس امروز دکتر محمد: نمک بخورید نگران نباشید و بدانید
سرطان با شرمندگی یه پدر جیب خالی میاد
سرطان با دلشوره های یه مادر نگران از اوضاع جامعه میاد
سرطان با فقر میاد
سرطان با تبعیض اقتصادی ، اجتماعی و...میاد
سرطان با علی برکت اله میاد
سرطان با اختلاس میاد
سرطان با بی توجهی میاد
سرطان با مافیای سایپا و ایران خودرو میاد
سرطان با مدیران 5 دقیقه ای میاد
سرطان با ویلای های لواسان میاد
سرطان با اجاره خونه های بی حساب و کتاب میاد
و...
اما مسؤلین ، بیچاره ها ی وقت با خوردن آجیل دچار مشکل نشن