عزیزم ب جای مقابله با اونها از ظرفیت هاشون استفاده کنید مطمئن باشید کسی که داره میریزه ب حساب اونها ب آنها اطمینان دارد سعی کنید پول در دست سلبریتیها رو مدیریت کنید و از اونها مکان استفاده رو بدهید تمام
مردم حق دارند به هموطنانشون کمک کنند و حق دارند خودشون انتخاب کنند که این کمک رو از چه طریقی انجام میدن و به چه کسی اعتماد میکنند. حتی جدا از اعتماد هرکسی ممکنه یک شیوه کمک براش مهمتر باشه و مثلا برای یک عده رسیدگی به کودکان اولویت داشته باشه و برای یک عده مسائل دیگه. این کار دادستان درست نیست.
باید مسائل دیگر رو از بحث کمک به هموطنان جدا کرد. همه مردم که به سازمانهای دولتی اطمینان ندارند و مردم حق دارند خودشون کمک کنند. دادستان باید فقط جلوی افرادی که میخوان سوء استفاده کنند رو بگیره.
میشه بگی دادستانی چطور باید تشخیص بده کی خوبه کی بد؟؟
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۴ فروردين ۱۳۹۸
بهترین راه برای کمک به آسیب دیدگان از حوادث طبیعی مثل زلزله و سیل ووو همان مراکزی هستند که معاون دادستان اعلام کرده ، نباید فریب عده ای را خورد که با تبلیغات سوء علیه آنها می خواهند مردم را سرکیسه کنند حتی اگر در آن مراکز اشکالاتی هم وجود داشته باشد که خیلی خیلی نسبت به افراد کم است ولی اجر و پاداش اخروی شامل کمک کننده ها می شود بر عکس کسانی که به افراد غیر مسئول مثل سیلبریتی ها کمک کند معلوم نیست در پیشگاه خدا مورد محاسبه قرار گرفته و پاداشی به آن تعلق گیرد .
عزیزم، اگه واقعا نیت اونها کمک کردن هست، مردم رو تشویق کنند به اهدای کمک از طریق بهزیستی و کمیته ی امداد!!!