تو رو خدا ببین بین کیا داریم زندگی میکنیم تا تققی به توقی میخوره میگن اعدام اینا دیگه چه جماعتی هستند
احمد
۲۱:۳۴ ۲۸ تير ۱۳۹۸
تقی به توقی می خوره؟؟؟؟ یه نفر کشته شده وخانواده ش عذادار شدن، به خاطر حرف های یه از خدا بی خبری که درمورد چیزی که سوادش رو نداشته زرمفت زده. اون وقت تو میگی تا تقی به توقی می خوره!!!!!
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
لطفا آن کسی که خبر جعلی زده را پیدا کنید ودر جا اعدامش کند چنین افرادی از منافیقین و کفار هم بدترند .
جرقه این آتیش را اون... زده و اینجا با روح روان مردم بازی شده و افرادی بی گناه کشته ویا گرفتار شده اند مسئولین محترم لطفا جلوی آب را از سرچشمه بگیرید.
کسانی که از این شایعه پراکن های سلبریتی دفاع میکنن میکروب هایی هستند که از فضای آلوده تغذیه میکنن...هر چقدر فضاالوده تر بشه تغذیه اینها هم بهتر فراهم میشه
یه بار جستی ملخک ،دو بار جستی ملخک ،بالاخره تو دستی ملخک.
اشد مجازات،بدون تخفیف.طبق ماده 18 جرایم رایانه ای باید مجازات حبس و جریمه نقدی و جبران خسارات براش بریده بشه
یه بارجستی ملخک،دوبار جستی ملخک،بلاخره چوب است وفلک! بخاطرتهمت وافترایی که زده درملاء عام باید صد ضربه شلاق بخوره تاتنبیه وتحقیرشدنش غرورکاذب شودرست کنه وسرعقل بیاردش
این خبر در همه سایتها داره به اشتباه تکثیر میشه. من خودم مخالف عملکرد خانم افشار هستم. اما این اسمش برگ جلب نیست. این صرفا اعطای نیابت هست برای تحقیق از متهم. یعنی شعبه ای در تهران از خانم افشار در خصوص شکایتی فردی در بابل تحقیق میکنه. همین.
چه حکم جلب چه تحقیق از متهم، همه می خواهیم کسی که باعث عزادار شدن یه خانواده شده مجازات بشه که بقیه فکر نکنند می تونند با ابروی این مردم و امنیت ملی بازی کنند.
موافق نظام
۱۲:۴۵ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
من از برخورد ناجور و تند با افراد مشهور جامعه بدم میاد اما این یکی واقعا معانده بنظرم باید بقیه بازیگرانی که پاشونو بیشتر از گلیمشون دراز میکنن هم همچین اتفاقی براشون بیفته
#سرباز امام زمان
#شهید همدانی
#مظلوم مازندرانی
جرقه این آتیش را اون... زده و اینجا با روح روان مردم بازی شده و افرادی بی گناه کشته ویا گرفتار شده اند مسئولین محترم لطفا جلوی آب را از سرچشمه بگیرید.
تشکر
اشد مجازات،بدون تخفیف.طبق ماده 18 جرایم رایانه ای باید مجازات حبس و جریمه نقدی و جبران خسارات براش بریده بشه
اگر....