ما ایرانیها تا وقتی چیزی گران میشه مردم براش صف می کشند. یا چیزی رو احتکار می کنیم تا گران بشه بفروشیم. خیلیها در این شرایط از ازمایش الهی شکست خوردند که مطمئن هستم یا در این دنیا یا در ان دنیا باید قصاص پس بدهند.
بسم رب الشهداء و الصدیقین : بنام خداوند جان و خرد : شماره معکوس برای فروپاشی اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکای غاصب و نژادپرست و برده دار و شکنجه گران قرن و جانیان و جنایتکاران سرمایه داران فراعنه کودک کشان و کودک آزاران و مظلوم کشان و فاسدین و فاسقین و باجگیران شروع شده.
با سلام خدمت مردم سرافراز میهن عزیزمان ایران .مردمی که دلیرانه و با صبری استوار در برابر تمام زیاده خواهی های امریکا ایستاده اند و هرگز از ارمان ها خود کوتاه نیامده اند .مردمی که به تمام دنیا ثابت کرده اند در دشمن شناسی و حمایت از رهبرشان و مام میهن به مانند کوه استوار و محکم ایستاده اند ..ایرانیان و غیرت و استواری شما چنان در دل ها وحشت انداخته که حتی دستگاه تبلیغاتی دشمن هم نمی تواند این همه عزت و پایداری را نادیده بگیرد .شک نکنید پیچیده ترین تحریم های جهان که به راحتی میتواند هر ملت و دولتی را به زانو در اورد را به سخره گرفته اید و به طوری که دشمنان ایران ما امروز سرگردان تر از دیروز هستند و چاره ای جز کوتاه امدن ندارند .انها میدانند که ما ملتی هستیم که هرگز این اسمان زانو زدنمان را ندیده و نخواهد دید .ملت در دشوارترین و تاریک ترین روزهای تاریخ خود همواره در حال حرکت خود به جلو بوده است و هیچ کس نه مغول و نه اسکندر و نه هیچ دشمنی دیگر نتوانسته است در برابر این ملت کاری به پیش ببرد .تا پیروزی کامل این مسیر ادامه دارد و ما هرگز از عهدی که با خون شهدا و امام خود بسته ایم کوتاه نخواهیم امد .
این خصلت ذاتی شیطان بزرگ آمریکاست.چه ترامپ وحشی چه اوبامای مودب!!!!چه بوش پسر چه بوش پدرو...همه سروته یک کرباسندوهیچ غلطی هم نتوانسته ونمی توانند بکنند