چرا سپاه وارد معیشت مردم نمیشه تا اونجا رو هم سروسامان بده؟ بخدا اگر رهبر یک نهاد با اختیارات کامل به سپاه برای حل و فصل اختلاسات و ژن بازیها بده ایران گلستانه.
ایران باید همه نفت کش ها را که نفت ایران را جابجا می کنند اسکورت کند، مطمئناً این اولین دست درازی به اموال و دارایی ایران در خارج از مرزها نبوده و نخواهد بود، باید مقابله به مثل شود و یکی از نفتکش های انگلیس در خلیج فارس توقیف شود.
صد آه وحسرت که بعد از این همه سختی که این سربازان گمنام وفداکارکشیدندچنین مهره مهمی به راحتی از کشور خارج شد.متاسفم برکسانی که به این کشورومردمش خیانت میکنند.وصدها درود به شرف وغیرت تمامی سربازان گمنام امام زمان.امیدوارم آن مامور باغیرت (محمد) هرجاهست خداحفظش کند.
امروز این اقتداروقدرت نیروهای مسلح واز همه مهمتر استقلال و عدم وابستگی باعث غرور و افتخار هر ایرانی است شاید سن برخی اقتضا نمی کند ذلت دربرابر نیروهای نظامی استعمارگر پیر انگلیس و امریکا که درگذشته بود را درک کنند
ما که چهل ساله داریم می گوییم از جوانان و منابع داخلی استفاده کنید از دانشجوی بیکار استفاده کنید، هدفمند باشید با برنامه باشید، دست دلالان و خاینین از مملکت دور کنید دست اختلاس گران قطع کنید، از خام فروشی دست بردارید، ، الان هزاران جوان آماده به خدمت هست
انگلیس مثل ملکه اش پیر وخرف شده
با جان و دل میپرستمت ایران با افتخار
تا جان و فکر داریم ذهنمان فقط پیشرفت ایران عزیز
انشاا...