آقا مبارکه وانشاالله طرفین قرارداد خیر ببینند ، فرمایش کردید ۶۵میلیارد ریال ، خدابرکت بده .
لطفا شیرینی ما یادتون نره ،
بنده به شخصه مرده اینهمه احساس تکلیف عزیزان هستم که حتی بدون حقوق ، برای مرضایی الهی وادای تکلیف ، همچنان پای کار خدمت به مردم هستند.
زمانی که هیچ آهی در بساط نداشتید مرید مردم بودید.حالا که کارتان درست شد اولین نفراتی هستید که این مردم دیروز را نمی شناسید.از قدیم گفته اندگهی زین به پشت،گهی پشت به زین.نگران نباش فردا را چه دیده ای.باتکبر و غرور حرف نزن.گاهی اوقات ثروت زیادی جز ء دردسر چیز دیگری به ارمغان نمی آورد.حتی روزی فرا می رسد جزء نان خشک و آب چیز دیگری نتوانید خورد.
راست فرمودن ارث پدرجا نه. عدالتی که دم می زنند کجاست؟ چرا کسی بهش چیزی نمیگه بگه از کجا اوردی؟ البته مردمی که به این آقا رای دادند کمتر از اون مقصر نیست
من اگر جای اطلاعات بودم ته این ماجرای چک رو در میاوردم به خاطر اینکه به نظر من این حرکت یک فرار رو به جلواست و این باید بررسی شود . .......... اونوقت ایشون میخواد برای من مستاجر دل بسوزونه ؟؟
اینجوریه دیگه این وضع نمایندهامونه که خودمون انتخاب کردیم اینم وضع ماست که بعدازچهل سال ماهی ششصدمیگرفتم واسه فروشندگی خداروشکراینم پسرشواوردبازن وبچه موندیم ازکجاکرایه خونه روجورکنیم نون شب نمیخواییم .الی برکت الله
عموی من هم پاکبان(بقول این آقا آشغال جمع کن) است ولی فکر نکنم تا الان 6میلیون و 500 هزار تومان را هم 1جا دیده باشه چه برسه به 6میلیارد و 500 میلیون تومان!!
داریم کجا میریم با عزیزان
لطفا شیرینی ما یادتون نره ،
بنده به شخصه مرده اینهمه احساس تکلیف عزیزان هستم که حتی بدون حقوق ، برای مرضایی الهی وادای تکلیف ، همچنان پای کار خدمت به مردم هستند.
اقایی که ۱۵تومن براش رقمی نیست و در کار بیاد برای من فقیر قانون مناسب وضع کنه!!!!