گند لات بازی چی اینا انقدر بیکار تو خونه میشینن فیلم های هالیود میبینن فکر میکنن اینجاهم امریکاست .برید سر کار اینجا ایرانه..اعدام نکنن ناقص عزو بدن بشن بهتر تا اخر عمر فیلمهای هالیود میبینن
ببینید من روسیه بودم اونجا ا گنده لات ها یی وجود دارد که اینا پیششون جوجه هستن بلافاصله منطقه قیچک سیبری میفرستن یعنی زندگی تمام اعدام درمقابلش راحتی و اسایش هست تازه از این جرایم کمتر هم به تبعید گاه های مخوف میفرستن پوتین خودش از اراذل واوباش بوده میدونه چطور اینا را ادب کنه لازم با پلیس روسیه مشورت کنید از حقوق بشرهم نترسید تویک خیابان ترکیه دو نفر حتی گلاویز هم نشده بودند پلیس با ماشین مخصوص بافاصله سرشان ریخت و بشدت تنبیه کرد کلا کشور ما شده بهشت اراذل و اوباش فردا اینا با یک ضمانت صوری ازاد میشن و باز دوباره تو جامعه فساد میکنن .
تهران سوار اتوبوس بودم به قیافه ظاهری شان شک کردم سه نفر بودن یکی دست تو جیبم برده بود دست شو گرفتم محاصره ام کردن هیچکس ازجاش بلند نشد ایستگاه بعدی پیاده شدن به مسافران گفتم مگه مرد نیستین گفتن ما می ترسیم درگیر نمی شیم !!!!!!!!!!!
والا حق دارن اينا که انصاف ندارن ميزنن هرکس بياد جلو
ناشناس
۱۰:۲۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۸
یک همچین اتفاقی برام افتاد با چاقو دستشو قطع کردم بقیه هم فرار کردن. حالا من بدبخت تو دادگاه باید توضیح بدم چرا دست یک ارازل و اوباش محترم را بریدم. ولی خداییش دیگه تو اون محل پیداشون نشد.
کامران
۲۲:۲۰ ۲۷ مرداد ۱۳۹۸
شش ماه میرن زندان بعد میان بیرون به صورت حرفه ای تر کارشون رو ادامه میدن به همین راحتی
باید جلوی مغاز هایی گرفت که شمشیر ( به بهانه لوازم ورزشی ) انواع سلاح سرد به این افراد می فروشن گرفت . باید مجازات این ارازل اونقدر سنگین باشه که وقتی ازاد شدن حتی زورشون به یه مورچه هم نرسه
این گنده لات ها باید یک امپول یا قرص به این افراد خورانده شود که بعد دو ماه ازادی سکته کنند یا فلج بشن.این طرح اسمش هست پاک سازی جامعه با طرح خاموش.
فردی که بیش از دو بار سه بار دستگیر شودولی باز هم دنبال جرم می رود، قابل اصلاح نیست و فقط باید از جامعه حذف شود تا دیگر افراد جامعه از دست آنها ارامش داشته باشند و صدمه جانی یا مالی نبینند.
کامنت شما جای تاسف داره که از عده ای که به جان و مال و ناموس مردم تجاوز می کنند حمایت می کنید.
امیدوارم گیر یکی از این ها بیافتید ببینید باز هم با اعدام مخالفید یا نه.
شما از اینها خبر نداری حرف نزن.
اعدام واسشون کمه باید تکه تکه بشن.
معمولاً افرادیکه با چاقو و یا قمه و به تعداد دعوا راه می اندازند، افراد بزدلی هستند که میداننددر درگیری برابر و بدون سلاح سرد شانس کمی برای برد دارند. بنابراین اولا بدلیل صدمه ای که به خود و دیگران میزنند بایستی سخت ترین مجازاتها و شرایط برای آنان حتی در زمان زندان تعیین شود و ثانیا تعبیر گنده لات برایشان بکار نرود که در این حد نیستند.
فردی که بیش از دو بار سه بار دستگیر شودولی باز هم دنبال جرم می رود، قابل اصلاح نیست و فقط باید از جامعه حذف شود تا دیگر افراد جامعه از دست آنها ارامش داشته باشند و صدمه جانی یا مالی نبینند.
جای تاسف داره این تعداد کامنتای اعدام.
امیدوارم گیر یکی از این ها بیافتید ببینید باز هم با اعدام مخالفید یا نه.
شما از اینها خبر نداری حرف نزن.
اعدام واسشون کمه باید تکه تکه بشن.