من واقعا متاثر شدم من خودم مخالف صد درصد نگهداری حیوانات هستم در مقام تصمیم و قضاوت هم برای این صحنه های دلخراش هم نیستم اما حالا بنابه هردلیلی این مجوز داده شده بنا به هر دلیلی یه اشخاصی توامندیه اجرای این دستورم داشتن در ازای هرچیزی اونم مهم نیست علت ضبط این تصاویر و پخششون چیه؟
این روش خلاص شدن از دست سگهای ولگرد نیست .چندسالی است که افراد حیوان دوست در حاشیه شهرها وجاده ها مبادرت به تغذیه این حیوانات میکنند واین خود باعث زاد وولد بیش از حد این حیوانات شده است وجمعیت بیش از حد این حیوانات که هیچ صاحبی ندارند خود باعث مسائل ومشکلاتی خواهد شد .به نظر میرسد تنها راه مبارزه باافزایش این حیوانات عقیم کردن سگهای نر جهت کنترول جمعیت آنها است . بدیهی است مردم فهیم حیوان دوست در مسافرت به شهرها باانبوه سگهای ولگرد گرسنه مواجهه نخواهند شد . وصرفآ این حیوانات را در منازل روستاییان وافرادی که عاشق حیوانات هستند که بنا بر نیاز کاری شان نگهداری می کنند. خواهند دید .
اگر برای کاهش جمعیت سگ های ولگرد برنامه منسجم داشته باشیم ومسول لایق داشته باشیم نه تنها دل مردم را ناراحت نمیکنیم بلکه شاد وامیدوارهم میکنیم برنامه کوتاه مدت عقیم نمودن سگ که نتیجه بلند مدت کاهش جمعیت سگهادر هرکشوری را بدنبال خواهدداشت لذادرهرکاری فکراسلامی ومدیر اسلامی لازم است