خود معصومین هم میگویند اگر کسی رو شبهنگام به گناهی دیدی او را فردایش تحقیر نکن زیرا ممکن است سحر هنگام توبه کرده باشد.ایشان هم پست خود را از صفحش پاک کردن و هم عذرخواهی کردن
این حرف شما وقتی درست است که این گناه را هیچ کس ندیده باشد جز خودتان ولی وقتی در فضای مجازی نشر می دهد وهمه آن را میبینند و می خوانند باید اینگونه پاسخ داده شود تا باشد درسی برای همه که این کار تکرار نگردد
ناشناس
۲۲:۵۶ ۲۳ شهريور ۱۳۹۸
اصلاً اسم سردار سلیمانی که میاد حس امید بهمون دست میده...جالب اینجاست صحبت های دخترشون هم امید بخشه...امیدوارم زنده و پاینده باشند.
السلام علیک یا اباعبدالله.در راس پیامم:اللهم عجل لویک الفرج؛ و اینکه واقعا برای این بازیگر به شدت متاسفم.خیلی وقیحانه بود حرفاش.هیچکس حق نداره به اهل بیت (ع) توهین کنه.یا خودتونو اصلاح کنید یا برید بمیرید.به شیر دختر حاج قاسم سلیمانی احسنت میگم.باهاتون موافقم.خدا شما و پدرت دلیرتون رو حفظ کنه.
یا حسین
احسنت زینب خانم.
این بازیگر سطح پایین، لیاقت معرفت ابا عبدالله علیه السلام رو تاکنون نداشته. امیدوارم به خود حضرت متوسل بشن و کمک بخوان تا هدایت بشن و از این خواری نجات پیدا کنن.
درود بر سردار سلیمانی و خانواده محترمشون
یا حسین
این بازیگر سطح پایین، لیاقت معرفت ابا عبدالله علیه السلام رو تاکنون نداشته. امیدوارم به خود حضرت متوسل بشن و کمک بخوان تا هدایت بشن و از این خواری نجات پیدا کنن.