بسم رب الحسین ،آل سعود نجس و حروم زاده باید اینو بدونه که اگه تو این راه کشته بشیم و تیکه تیکمون کنن باز دست از امام حسین و اربعین نمی کشیم ،اربعین میاییم به کوریه چشمتون ،با این فتنه ها هیچ غلطی نمی تونید بکنید که هیچ تازه به فضل خدا این حرکت با شکوه تر میشه هر ساله ،ایشالا با نابودی آل سعود خائن و بی شرف و بی وجود پیاده میریم مدینه ، حزب الله هم الغالبون
درصد بالایی از جمعیت عراق سنی هستند که با برگزاری مراسم اربعین مخالفت می کنند. بهانه ای که می اورند این است که دولت خرجی که برای اربعین می کند را صرف عمران و رفاه عراق کند.
اصلاً هم چنین جریاناتی مشکوک نیست و کاملاً واضح است که این آشوب ها طراحی عبری سعودی و لندنی و واشنگتنی است همانطور که بمباران مواضع حشدالشعبی کاملاً واضح بود کار کیست.
به حضرت عباس قسم میخورم کار آل سعوداسرایل هست اینها به تلافی آرامکو میخواهند بین ایران وعراق تفرقه بی اندازن که البته کارخودشون کردن ولی بگم به ال سعود همه شماهاکورخونده اید چقدر این آل سعودواسرایل بدبخت هستن که زورشان به ایران نمیرسه دارند ازاین راه ضربه بزنند ولی نمیتونند البته بگم مسولین عراق وابران بایستی زودتر از این ها نقشه شوم این ها راخونسا میکردن خیلی بایستی مسولین دوکشورمرافب باشند.
در حال حاضر می توان هم رصد نمود و اشکالات و مشکلات مسائل عراق را بررسی نمود و بطور اجمال و هم در طرحی جدی رسیدگی نمود