به نظر شما یه نفر با حقوق 2 میلیونی میتونه خونه سیصد میلیونی تهیه کنه؟ اینا این خونه ها رو مکتری چند برای ساختش زدند که یه خونه ی نهایتا 80 متری شده 200 میلیون تومان.همین پول رو به خود مردم بدن خیلی بهتر از اینها میتونن بسازن.
همون مسکن مهر است که اولش هزار تا ایراد می گرفتند آخر سر با چندین برابر قیمت وبا اسم دیگه می خوان به مردم بدهند
حالا چرا اینقدر زود؟؟؟؟می گذاشتین یه کمی می گذشت ودم رفتن می دادین!!!
طرح مهر خوب بود و خوب داشت اجرا میشد اما نمی دونم چرا در این دولت متوقف شد.اما این طرح هم انشالله خوبه هم برای مردم بی خانه هم برای مردم بیکار که انشالله ایجاد شغل میکنه.اما الان باید دید این خانه ها کجا ساخته می شوند .چون دولت فرمود از انجا که خانه های مهر در دورترین نقاط ساخته شده که اینطور هم نبود ما قادر به اتمام ان و خدمات رسانی از نظر اب و برق گاز و تلفن و خدمات بهداشتی نیستیم. انشالله این خانه ها که دولت دوازدهم داره میسازه در قلب شهرهاست درست روی لوله اب گاز سیم برق .تلفن و بغل یک بیمارستان مجهز می باشد .چون اگر غیر این باشد همه می گویند شش سال خانه سازی را راکت کردی این هم که همون شد .البته اگر بتونه مثل همون شروع کنه.انشالله که بتونه و مثل کارت بنزینها نشه.
من، خانه اولی و متاهل هستم ولی 200 میلیون پول ندارم که بذارم روی 100 میلیونی که میخوان وام بدن تا خونه بخرم. تازه قسط های میلیونی وام رو کی میخواد بده؟
اولا مسکن مهر با وجود همه ضعف ها در اجرا طرح خوبی بود من خودم مسکن مهری هستم ودر غیر این صورت مسکن دار نمیشدم
دوما از زمین تا آسمان از این مسکن تا مسکن مهر تفاووت داره
سود 4 درصد مهر کجا 18 درصد کجا
البته طرح باید باز بشه اطلاعات کاملی هنوز داده نشده
ناشناس
۱۳:۴۶ ۱۸ آبان ۱۳۹۸
خانه وسط بیابان می خوام چکار
برای خرید یه دونه پفک باید برم باید شهر های اطراف
بافت های فرسوده رو نوسازی کنید.
حالا چرا اینقدر زود؟؟؟؟می گذاشتین یه کمی می گذشت ودم رفتن می دادین!!!
فقط می خواهند جیب مردم خالی کنند
دوما از زمین تا آسمان از این مسکن تا مسکن مهر تفاووت داره
سود 4 درصد مهر کجا 18 درصد کجا
البته طرح باید باز بشه اطلاعات کاملی هنوز داده نشده
برای خرید یه دونه پفک باید برم باید شهر های اطراف
.