مردم شیراز مهمون نوازن بلاخره این فرد نماینده مردم ایتالیاست اومده شیراز بنده خدا نرفته ایتالیا اومده یه تابی تو با قدمت ترین شهر دنیا بخوره بایدم مردم شیراز بهش برسن
مردم شیراز براشون فرقی نمیکنه که چه کسی و با چه موقعیتی مهمانشون هست . اونها مهمان نواز و خونگرم هستند و خوشرو این صفت آمیخته به روشون هست . خوشا شیراز و وضع بی مثالش .خداوندا نگهدار از زوالش .
فقط جهت اصلاع! یکی از راهکارهای جذب توریست در دنیا ترتیب دادن سفر برای کسانی که در کشور خودشون مطرح هستند. حالا این ها که در ایتالیا هم مطرح هستند و در خود ایران ساکن هستند.
شیراز شهریه که اونقدر مردمش بامرام و بامعرفتند وقتی سیل اومد تمام سیل زدگان رو در منازلشون اسکان دادن و ماشینهاشون رو مجانی تعمیر کردند با یک پیشینه و تمدن کهن.و شهر دیگری هم بود که اسمشو نمیارم وقتی برف و کولاک شد آب معدنی هزارتومنی رو دوازده تومن به همشهریهای خودشون میفروختند!!!!
...نیم ساعته دارم به این سوالت میخندم..
چون ندارم
چون کارمندم
تو این دنیا عدالتی نیست