اگر با روغن زیتون یا کانولا یا کنجد ته دیگ درست کنیم و نسوزد بعید می دانم اشکال بهداشتی و هوارض داشته باشد.ولی اگر بسوزه و سیاه بشه کربن داره و سرطان زاست .
به قول دانشمندان قدیمی سم بخور ولی با اشتها و با شادی بخور هیچیت نمیشه ، الانم ما اگر شاد باشیم سیستم ایمنی بدنمون میره بالا و هیچ چیز تاثیر منفی روی بدنمون نداره ، ته دیگ ها دوست داشتنی و شادی آور هستن ، تا پندانه پزشکی دیگر بدرود.
اگر با روغن زیتون یا کانولا یا کنجد ته دیگ درست کنیم و نسوزد بعید می دانم اشکال بهداشتی و هوارض داشته باشد.ولی اگر بسوزه و سیاه بشه کربن داره و سرطان زاست .
زکات عقل ، تحمل نادانان است .
خدایا بسه دیگه :'(