سلام چرا خودروهای تک سرنشین ودونفر سرنشین را متوقف نمی کنند علت آرودگی هوای تهران همین ها هستند که فقط برای تفریح وخیابان گردی بیرون می آیند شما نگاه کنید ساعت ۱۰ صبح باید مثل همه ی ونیا خیابانها خلوت باشه چون همه سر کار هستند اما متاسفانه تهران پر ماشینه چرا ؟؟؟؟؟؟؟
دادش گلم وقتی روستاها رو تعطیل کردیم و همه گسیل شدن تهران و شهرهای بزرگ، یه عده زیادی هم بی کارن (مخصوصا اطراف تهران) و میان اسنپ و تپسی کار میکنن من و شما هم برای جابه جایی به جای اتوبوس و مترو و تاکسی اسنپ میگیریم اوضاع همینه.
اصلا نظام سرمایه داری همینه پولدارا و سرمایه دارا راحت تر فقرا بدبخت تر. پولداره الان هجوم برده به ویلای شمالش.
محمد
۱۲:۵۷ ۰۸ آذر ۱۳۹۸
تا وقتی که فکر اساسی برای این مشکل نکنن هر روز بدتر میشه. ماشالا مسئولین هم که فکرشون فقط برای منفعت خودشونه
صدها باربری در میدان شوش به شرق و جنوب است که روزانه چند هزار کامیون و تریلی دودزا در انها تردد می کنند چرا شهرداری و شورا نسبت به خارج کردن این بابری ها اقدامی نمی کند؟
خدا کنه اوضاع بهتر بشه
چشم انتظار باران هستیم
اصلا نظام سرمایه داری همینه پولدارا و سرمایه دارا راحت تر فقرا بدبخت تر. پولداره الان هجوم برده به ویلای شمالش.