خوب اینکارهارا کرده اند که ملت ایران هم ، قبر رضا قلدر را توالت می کنند چون ذات پهلوی اصولا یک ذات کثیفی است که با ملت ایران کینه ای دیرینه دارند ، بابای گور به گورش را هم آواره کردند حتی بوکینافاسو هم او را به کشورشان راه نداد . خود نکبت ربع پهلوی را هم کنار هم جنس بازان اروپایی و یهودی دفن می کنند . ته مانده پهلوی هم(اشرف و علیرضا و شمس و غلامرضاو ... هم که کلا منقرض شده اند ) فرح ایک پیری عجوزه هم در یکی از توالتهای اسرائیل دفن که نه ریخته خواهد شد. چون صهیونیستها هم قبر و شناسه ندارند . این هم اخر و عاقبت پالانی ها که با ملت ایران کینه داشتند .
به زباله دان تاریخ پیوسته ای .از توهم سلطانی بیرون بیا .کودتاچی .کمتر از حیوان .خوک کثیف
ملت ایران زمین خانواده خاین و دزد تو را به زباله دان انداخته آند . فقط جنایت تون را فراموش نکرده اند
بگو مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه بگو مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه بگو مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه بگو مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه بگو مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه بگو مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه بگو مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه بگو مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه مرگ بر شاه .
مرگ بر شاه ، مرگ بر شاه، مرگ بر شاه، مرگ بر شاه ، مرگ بر شاه....مرگ بر شاه گفتن در تهران برای اولین بار در راهرو دبیرستان کریمخان زند نزدیک میدان خراسان بتوسط هم دبیرستانی های ما باب شد....سال ۱۳۵۶ مهر ماه.
۴۰ سال پیش این دستمال کاغذی الوده رو مردم سطل آشغال انداختن نمیدونم چرا ی عده ای دائما میرن توی سطل آشغال دوباره درش میارن بابا اون دستمال کاغذی دیگه قابل استفاده نیست بگذارید تجزیه شه بره
اقای رضا پهلوی فقط یه جمله به مردم ایران توضیح بده که شغل و درامدش بعداز خروج از ایران در سال ۵۷ چیه و اموراتشو چجور میگذرونه.یا باید ثابت کنه شغل و درامد داره و فعالیت میکنه یا باید اعتراف کنه ۴۰ ساله از پولای دزدی ملت ایران ارتزاق میکنه
ملت ایران زمین خانواده خاین و دزد تو را به زباله دان انداخته آند . فقط جنایت تون را فراموش نکرده اند