نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۲۴ دی ۱۳۹۸
خدا رحمتش کنه انشالله
Germany
ناشناس
۲۱:۲۰ ۲۴ دی ۱۳۹۸
عجیبه هیچ جا خبری از کسانی که در کرمان جانشان را از دست دادند نیست نه تسلیت نه شهادتی نه غرامتی گناهشون این بود که یک تابعیتی بودند اون هم ایرانی !!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۵ ۲۴ دی ۱۳۹۸
روح شهیدسربلندمان سردارسلیمانی وروح شهدای سانحه هوایی شاد. ما باید قدر سربازان جان برکفمان را بدانیم وآب به آسیاب دشمن نریزیم..
Iran (Islamic Republic of)
مرادی
۲۰:۴۷ ۲۴ دی ۱۳۹۸
روحشان شاد ،قطعا خدا گل چین کرده این عزیزان رو.ما که از حکمت خدا بی خبریم،نمیدونم چرا همش فکر میکنم این عزیزان رفتند تا به سردار شهیدمون ملحق بشن.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۲۰:۰۹ ۲۴ دی ۱۳۹۸
سلام. آفرین برشهیده سحرنازکه حجاب وایمانش تااخرین لحظه همراهش بوده وسلام برخانواده اش که باعث افتخارماایرانیان وزنان ودختران ایرانیست. درودخدابرشماعزیزان.
Iran (Islamic Republic of)
ازاد مرد ایرانی
۲۰:۰۵ ۲۴ دی ۱۳۹۸
سلام .افرین بر شما بانوی روشنفکر ایرانی .
روح خواهر و خواهرزاده گرامیتان ارام و شاد انشالله.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۳ ۲۴ دی ۱۳۹۸
Fatemeh Sh:
▪️ایرانی‌ها ضربه ی مهلکی بر پیکر ارتش آمریکا وارد کردند و همه ما و منطقه و قطعا نیروهای نظامی و مسولان ایرانی می‌دانستند که ترامپ فورا دستور حمله می‌دهد، و البته برخلاف تصور رسانه‌ها ترامپ به‌سرعت دستور واکنش داد، اما مشکل آنجا بود که ایران کلیه سیستم‌های راهبری و راداری در منطقه را تحت کنترل داشت و عملا آنها را مختل کرده بود و دقیقا به‌همین علت عملیات موشکی در زدن عین‌الاسد بی نقص از آب درآمد.

▪️پنتاگون برای خنثی کردن اقدامات ضد راداری ایران و زدن اهدافی درون خاک ایران از طریق ارسال موشک یا بمباران هوایی (با هواپیما) با پرواز دادن ۲ هواپیمای آواکس (سیستم پیش اخطار و کنترل هوایی/ رادارهای ۳ بعدی پرنده) در سعودی و ترکیه بخشی از این پوشش را ایجاد کرد ولی همچنان نقاط مرکزی‌تر ایران کور بودند و در پوشش کامل نبودند.

▪️آمریکایی‌ها بوئینگ به ظاهر مسافری اما عملا بوئینگِ آواکس را که برای عملیات‌های ویژه به شکل مسافری طراحی شده است را در اختیار اوکراین (هم‌پیمان خود) قرار دادند تا جهت تکمیل موزائیک نقشه راداری و شناسایی آخرین تغییرات سیستم‌های پدافندی وارد آسمان ایران شود!

▪️این اتفاق رخ داد و هواپیما پس از مخابره اطلاعات و یافته‌های خود در فرودگاه امام خمینی نشست، اما این تازه اول ماجرا بود، سیستم‌های سایبری سپاه متوجه انتشار و ارسال سیگنال‌های غیرعادی از هواپیمای بوئینگ اوکراینی شده بودند و بلافاصله خدمه پرواز و عوامل فنی بازداشت و هواپیما وارسی می‌شود، حتی پوسته موتور باز و بررسی می‌شود ولی مورد ویژه‌ای کشف نمی‌شود! (علت تاخیر چندساعته و اعلام نقص فنی)

▪️با این‌حال ایران اصرار بر زمین گیرکردن هواپیما و عدم پرواز داشت. ایرلاین اوکراینی تهدید می‌کند درصورت عدم اجازه پرواز، نظام فرودگاهی ایران را به‌صورت ساعتی مواجه با مجازات‌های مالی می‌نماییم (ساعتی چند ده هزار دلار) ایرانی‌ها کوتاه می‌آیند ولی همچنان مشکوکند.

▪️پدافند سپاه جهت خنثی‌کردن عملیات شناسایی احتمالی، نقشه استقرار سامانه‌های پدافندی را مجددا در حلقه (رینگ) آخر تغییر می‌دهد.

▪️بوئینگ اکراینی مسافرگیری کرده و پس از «تیک آف» برای کشف و اطلاع‌رسانی آخرین یافته‌ها و وضعیت سامانه‌های پدافندی اطراف تهران، رادار مرکزی (۳ بعدی) خود را روشن می‌کند.

▪️به‌محض ارسال و دریافت دیتا توسط پایگاه‌های آمریکایی، عملیات انتقامی و مقابله به مثل آغاز می‌شد و چند ده موشک کروز از اقصی نقاط منطقه به‌سوی اهدافی در ایران و علی‌الخصوص تهران شلیک می‌شد.

▪️ایرانی‌ها دیگر مطمئن شده بودند که منبع و چشم شناسایی نیروهای آمریکایی همین بوئینگ اوکراینی است و ادامه حضورش در آسمان، هدایت‌کننده دقیق صواریخ(موشک‌ها) آمریکایی تا اصابت به هدف است.

▪️آنجاییکه ژنرال حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه از قول اپراتور شلیک موشک‌های پدافندی می‌گوید: "فقط ۱۰ ثانیه فرصت داشته..." منظور این است که ۱۰ ثانیه وقت داشته تا تصمیم بگیرد یک هواپیمای فوق مدرن جاسوسی که جانِ ۱۷۰ انسانِ بی‌گناه را گروگان گرفته ساقط کند یا پذیرای ده‌ها یا صدها موشک کروزِ آمریکایی (موج اول) باشد که احتمالا بخشی برای نابودی سامانه‌های پدافندی و بخشی برای زیرساخت‌های حیاتی و پس از سقوطِ دژهای پدافندی، موج حملات کروزی و جنگنده-بمب‌افکن‌های آمریکا یا ائتلاف توأمان باشد.

▪️آن «افسر» هرکه بود با تصمیم سختش، یک «کشور» یا یک «حاکمیت سیاسی» را از سقوط نجات داد.

▪️بهتر است دولتمردان ایرانی به‌جای خجالت و کتمان حقیقت (اینکه ترامپ حمله به «عین الاسد» را پاسخ داد و ... شاید بخاطر تلفات سنگین آمریکایی‌ها!) واقعیت رخداد را به ملتشان بگویند.

▪️موشک‌های کروز آمریکایی فقط ۱۰ ثانیه قبل از لود کامل اطلاعات، دچار سیاهی راداری (Blank Out) و کوری شدند!

قدر سربازانمان را بدانیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۹ ۲۴ دی ۱۳۹۸
چه وقت اضافه ای دارین .
Iran (Islamic Republic of)
ازاد مرد ایرانی
۲۰:۱۱ ۲۴ دی ۱۳۹۸
ممنون از شما هموطن روشنفکر.انشالله مسئولین این حقایق را رسانه ای کنن.
خدا خیرتون بده.یا علی
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۰:۳۵ ۲۴ دی ۱۳۹۸
آفرین به شما
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۲۱:۲۵ ۲۴ دی ۱۳۹۸
برادر یا خواهر گرامی با اینکه آرزو می کنم این فرضیه شما و یا فرضیه های مشابه دیگری که به نوعی به جنگ الکترونیک مربوط می شوند درست باشند و این عذاب وجدان از سپاه عزیز ما برداشته شود و ملت ما کماکان اتحاد در سایه خون شهیدانی چون سلیمانی را بیش از پیش داشته باشند اما سوال اینست که چرا واقعا چرا و به چه دلیلی باید نظام و سپاه از گفتن این گونه دلایل طفره رفته و هزینه سنگین کنونی را انتخاب کند؟ هر چند همچنان به خروجی جعبه سیاه و تحقیقات آتی امید وارم تا مرهمی بر این اندوهمان باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ترنم
۲۱:۳۸ ۲۴ دی ۱۳۹۸
ما همه سربازان ولایت هستیم و ندای هل من ناصر ینصرنی سر میدهیم هم صدا با رهبر معظممان ، باشد که پاسخ دهنده اقایمان صاحب الزمان باشد که مطمعنا هیچ جوابی کوبنده تر از جواب اقایمان نیست ، دشمنان و اشرار بدانند که سحر نزدیک است !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۸ ۲۴ دی ۱۳۹۸
این همه نوشتی
داداش خلاصه کن
منم تا صبح بشینم حرف میزنم
Germany
ناشناس
۲۳:۴۷ ۲۴ دی ۱۳۹۸
یا علی چقد زیاده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۵ ۲۵ دی ۱۳۹۸
سلام...خسته نباشی.....حقیقته یا فرضیه،.موثقه یا ایده آل ذهن.وبه تناوب فشار ودرخورحال فعلی؟ ..یعنی میفرمایین نقشه پیچیده ودقیق ازسوی آمریکا بوده که هواپیماروسپر حمله موشکی قرارداده ؟که اگه بزنن مقصر نزنن حمله..؟که اینطور باشه که خیلی شیطان بزرگیه....والله واعلم....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۴ ۲۶ دی ۱۳۹۸
مگر موشک ھای آمریکا نیاز بہ ھواپیما ی جاسوسی دارن تا بہ ھدف بخورن
Netherlands (Kingdom of the)
شهرام
۱۹:۱۸ ۲۴ دی ۱۳۹۸
حالا که بعضی ها کاسه از اش داغ تر شدن خدا شفاشون بده انشاالله
Iran (Islamic Republic of)
تسلیت
۱۹:۰۲ ۲۴ دی ۱۳۹۸
خوشا به سعادت این بانوی سرفراز ایرانی ، و دختر عزیزشان.
هر چند ناراحت و غمگینیم از این اتفاق تلخ ولی همه ما هم روزی خواهیم رفت ، چه خوب است که سعادتمند و
عاقبت بخیر از این دنیا برویم. انشاالله....
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۸:۵۶ ۲۴ دی ۱۳۹۸
روحتان شاد سحر خانم و السای نازنین
آفرین به خانواده بزرگارشان
Belgium
ناشناس
۱۸:۴۸ ۲۴ دی ۱۳۹۸
احسنت به این شعور و روح بزرگ و درک عمیق خدا 1ذرشو نصیب این 3لیتریهای خائن وطنفروش کنه
Hong Kong
عبدالرسول درودی
۱۸:۲۶ ۲۴ دی ۱۳۹۸
سلام
سعی کنید بیشتر نظر خانواده های غیر معتقد و عیر مذهبی را جویا شوید
برخی با توجه به اینکه فقط ماهواره دارند حتی از پیام رهبری و رئیس جمهور هم بی اطلاع هستند.
اگر شما نروید ضد انقلاب سراغ آنها می رود
بگذارید توهین کنند داد بزنند اما با خودمان درد دل کنند
Germany
ناشناس
۱۸:۱۳ ۲۴ دی ۱۳۹۸
خداوند از بهشت برین نصیب همه شهدای پرواز کند. سردار حاجی زاده گناه دشمن را به گردن گرفت. مسبب اصلی صقوط هواپیما آمریکای ملعون هست
Iran (Islamic Republic of)
محسن غنیمتی
۱۸:۰۹ ۲۴ دی ۱۳۹۸
از تفکر منطقی شما هموطن عزیزم سپاسگزارم ،ما را در غم خود شریک بدانید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۹ ۲۴ دی ۱۳۹۸
شما که راست میگید یکی شما راست میگید یکی معاویه
Belgium
ناشناس
۱۹:۲۸ ۲۴ دی ۱۳۹۸
درک ایمان واقعی و تشخیص حق از باطل واسه یه سری واقعا سخته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۵ ۲۴ دی ۱۳۹۸
حق داری درک نمیکنی چونکه درکش سخته اما حق تهمت نداری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۶ ۲۵ دی ۱۳۹۸
کلا وکلی ...تازنده ایم هیچ خوبی ندیدیم وهمش بدی هم.. وبدگویی ..وقتی یکی میره هیچ بدی ندیدیم وهمش خوبی مرثیه سرایی داستانسرایی وتوصیف ...میدونم اینجا این نکته مکانش نبود ولی به ذهنم اومد...خدا صبر وبخشش ،