ما در این چهل سال یاد گرفتیم که به لطف خداوند مسوولین عزیز نظام هر چه می گویند تحقق می یابد و بحمدالله هر روز وضعیت اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و فرهنگی کشور بهتر و شکوفاتر می شود. بحمدالله ارزش پول ملی در این چهل سال چندان کاهشی نداشته و نهایتا ۲۰۰۰ برابر افت کرده که با همت مسولین با کمی تلاش و کوشش قابل جبران است. به طور مثال دلاری که هفت تومان بود الان شده چهارده هزار تومان . این یعنی شکوفایی اقتصادی. انشاءالله ما از این برحه نیز با سربلندی عبور خواهیم کرد و این موضوع هیچ تاثیری بر اقتصاد کشورمان نخواهد گذاشت.
واقعیت باید ازدولتمردان کشورعزیزمان ایران تشکر کرد واقعا"باعدم تصویب این لایحه ننگین افتخار آفریدن.ماملت ازاین اقدام دولت عزیز خودخرسند هستیم که مسیر دور زدن تحریمها رانشان دشمنان ملت ایران ندادن.رئیس کل بانک مرکزی ما فیلسوف ترین ودانشمندترین عضواقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است ایشان خوب کارش رابلداست نیازی نبود این لایحه ننگین تصویب شودکه آنقدر گروهای داخل کشورپیگیربودن میخواستند آن لایحه ننگین به تصویب برسد هیچ حراسی ازقراردادن نام ایران درلیست سیاه نداریم.
اول FATF بفرمایند میلیاردها دلار کمک نقدی و سلاح به داعش ظرف 10 سال گذشته از مسیر کدام کشور و بانک منتقل شده مثلا این همه تویوتا وانت چگونه برای داعش خریداری و منتقل شده تا ما بفهمیم شما جون عمتون راست گفتید
این همه پیمان بین المللی هست که عضوشیم و از این بدتره
این چی داشت که اینقد به چشم اومد؟
راه حل مخالفین چیه؟
من بک سهامدارم
همین خبر باعث سقوط ارزش سهام بورس میشه
فردا شنبه سه اسفند اگه شاخص منفی نشد هرچی خواستی بگو
چرا اینقد مردمو اذیت میکنین اخه
ای بابا اینم یکی مث برجام بود امضاشم میکردن بدتر از اون سرمون میومد فقط خودمون خودمونو نابود میکنیم با گرون فروشی احتکار فرصت طلبی ..ما مشکل از داخل داریم
حالا از فردا جوابگوی بدبختیها باشید .
این چی داشت که اینقد به چشم اومد؟
راه حل مخالفین چیه؟
من بک سهامدارم
همین خبر باعث سقوط ارزش سهام بورس میشه
فردا شنبه سه اسفند اگه شاخص منفی نشد هرچی خواستی بگو
چرا اینقد مردمو اذیت میکنین اخه