ماکه از این شبکه ها نگاه نمیکنیم البته بعضی وقتها که حوصله مون سرمیره و نیاز به خنده های شدید دارم و برای خنده نگاه میکنم وکلی میخندم . به نظر من این شبکه ها برای خنداندن مردم عالیه ?????????
به نظر من از این دلقک ها ابله تر کسانی هستند که شب و روز وقتشونا صرف دیدن این برنامه ها میکنن و از همه بدتر به حرفای این شبکه ها استناد میکنن و جهت گیری سیاسی و نوع نگاهی که به جامعه خودمون و اسلام دارن براساس اطلاعات غلط،غیر واقعی و دروغ های شاخ دار این شبکه هاست.
یکی از دوستان من که اهل مباحث دینی نیست در نروژ می گفت من بی بی سی نمی بینم بهش گفتم چرا؟ گفت شبکه ای از مردم خودش در انگلیس بابت دیدن این شبکه حق پخش می گیره چطوره که برای مردم ایران رایگان خبر پخش می کنه مگه مردم ایران از مردم کشور خودشون عزیزتر هستن پس معلومه که یه کاسه ای زیر نیم کاسه شونه و دارن مارو فریب میدن.
ای کاش اونایی که عقلشون رو دادن دست مجری های بی سواد بی بی سی هم همین قدر می فهمیدن
نکنه رفتید اون دنیا یه مصاحبه با مرحوم بهجت کردید و برگشتید
اخه چه قدر دروغ؟؟؟!!!!
ای کاش اونایی که عقلشون رو دادن دست مجری های بی سواد بی بی سی هم همین قدر می فهمیدن