دوست عزیز این چه حرفیه ؟؟ حقوق بازنشسته ها مهمه ؟؟؟ یا عیدی آقا زاده هااا ... لطفا شرایط رو درک کنین اون طفلکا روحیه ی حساسی دارن ... ما که عادت داریم بزارین اونا خوش باشن
کامبیز یوردخانی
۰۳:۲۳ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
دوست عزیز ۲۵ اسفند شد از حقوق خبری نیست
آخه فدای شما بشم من یه از کار افتاده هستم که تو این اوضاع کرونا و بی پولی و هزار تا مشکل بیشتر از خیلی ها به این چندرقاز نیاز دارم کاری کنید .
عزیزم،من دیابتی هستم،یه کلیم تخلیه شده،زمین گیرم،بدنم عفونت داره.به ولله حقوقی که به من پرداخت میشه خرج یک هفته ی من هم نیست.من دوازده تا نوه و سه تا نتیجه دارم.باعرض شرمندگی یک بارنشد من برای این بچه ها هدیه ای کادویی ...بخرم.درسته؟خداییه؟بعد از سی سال کار و زحمت خرج درمانم هم نتونم با حقوقم تامین کنم وهمیشه شرمنده ی اهل و عیال و بچه و و......باشم.چراچرا؟این چه قانونیه؟الانم24اسفندتموم شده وارد25شدیم چشممون خشک شد ببینیم این دوزار و کی میریزن.
خودتون اذیت نکنید
آخه فدای شما بشم من یه از کار افتاده هستم که تو این اوضاع کرونا و بی پولی و هزار تا مشکل بیشتر از خیلی ها به این چندرقاز نیاز دارم کاری کنید .